Sineral ilaç neye yarar?

İçindekiler:

  1. Sineral ilaç neye yarar?
  2. Ciprasid 500 mg film tablet ne için kullanılır?
  3. Ornisid ne için kullanılır?
  4. Azitro hap kaç gün kullanılır?
  5. Azitro nasil bir antibiyotik?
  6. Azitromisin hangi ilaç?
  7. Ornisid ne ilacıdır?

Sineral ilaç neye yarar?

SINERAL, antibakteriyel (bakterilere karşı etkili) ve antiprotozoal (protozoonlara karşı etkili olan) özellikteki ornidazol etkin maddesini içeren bir ilaçtır.

Ciprasid 500 mg film tablet ne için kullanılır?

CIPROXIN, yetişkinlerde solunum yolları enfeksiyonu tedavisinde, uzun süreli ve tekrarlayan kulak ya da sinüzit enfeksiyonlarında, böbrek ve idrar yolları enfeksiyonlarında, adneksit (dölyatağı ekleri (adneks) olan yumurtalıklar ve tüplerin akut ya da kronik iltihabı), bel soğukluğu (gonore), prostatit dahil genital ...

Ornisid ne için kullanılır?

ORNİSİD FORT, Trichomonas vaginalis, Entamoeba histolytica ve Giardia lamblia (Giardia intestinalis) ve aynı zamanda Bacteroides ve Clostridium türleri, Fusobacterium türleri gibi belirli anaerobik bakteriler ve anaerob koklara karşı etkilidir.

Azitro hap kaç gün kullanılır?

Tonsilit/farenjit tedavisinde toplam doz 5 gün süre ile 1. Gün 500 mg daha sonraki günler (2, 3, 4 ve 5. gün) günde 250 mg şeklinde kullanılır.

Azitro nasil bir antibiyotik?

Gündemde merakla araştırılan azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir. Yaygın yan etkiler mide bulantısı , kusma , ishal ve mide rahatsızlığını içerir.

Azitromisin hangi ilaç?

Azitromisin, çeşitli bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Orta kulak enfeksiyonları, streptokok farenjit, pnömoni, yolcu ishali ve bazı diğer bağırsak enfeksiyonlarında kullanılır.

Ornisid ne ilacıdır?

ORNİSİD FORT, ornidazol etkin maddesi içeren antibakteriyel (bakterilere karşı etkili) ve antiprotozoal (protozoonlara karşı etkili olan) bir ilaçtır. ORNİSİD FORT tabletlerin her biri 500 mg ornidazol içermektedir. ORNİSİD FORT, 10 tablet içeren ambalajlarda sunulmaktadır.