VitaSanol şurup kaç yaşında kullanılır?

İçindekiler:

  1. VitaSanol şurup kaç yaşında kullanılır?
  2. VitaSanol şurup ne işe yarar?
  3. VitAgil tablet kaç yaşında kullanılır?
  4. VitAgil şurup ne işe yarıyor?
  5. Vitagil şurup kaç yaş için?
  6. Multivitamin şurup iştah açar mı?
  7. VitAgil hap nasıl kullanılır?
  8. VitAgil Complex nasıl kullanılır?
  9. VitAgil şurup yetişkinlerde kullanılır mı?
  10. VitAgil vitamin nedir?
  11. Vitagil kaç yaş?
  12. Vitagil vitamin nedir?

VitaSanol şurup kaç yaşında kullanılır?

VitaSanol Multivitamin Mineral Şurup 250 ml, çocukların hoşlanacağı en uygun tada sahip olmasıyla çocukların severek kullandığı bir gıda takviyesidir. 14 yaş üstü çocuklarda ve erişkinlerde günlük kullanım dozu 15 ml'dir.

VitaSanol şurup ne işe yarar?

VitaSanol Multivitamin Şurup Nedir? Vitasanol Şurup, vitaminler, organik mineraller ve eser elementleri dengelenmiş oranlarda sunan bir multivitamin ve multimineral takviyesidir. Beslenme desteği olarak günde bir kaşık günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olabilir.

VitAgil tablet kaç yaşında kullanılır?

Günlük alım dozu ve kullanım şekli: Tercihen yemeklerden sonra 11 yaş ve üstü yetişkinlerde günde 1 tablet kullanılır. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz.

VitAgil şurup ne işe yarıyor?

12 vitamin, 10 mineral, ginseng, koenzim Q10 ve beta-karoten içeren Allergo Vitagil multivitamin takviyesi etken maddeleri; -A, C, D vitaminleri ve bakır bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarının korunmasında rol oynar. -Çinko normal protein sentezini destekler.

Vitagil şurup kaç yaş için?

Kullanım şekli: 1-14 yaş arası çocuklar için = günde 10 ml. Sulandırılmadan ya da su ile sulandırılarak, 2-14 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinler için = günde 15 ml. Sulandırılmadan ya da su ile sulandırılarak kullanılabilir.

Multivitamin şurup iştah açar mı?

Hekim önerisiyle boy uzaması desteği için çocuklara gece yatmadan tok karnına verilebilir. Iştah artırımına destek Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş argivit şurup, çocukların iştah artırımına destek olur.

VitAgil hap nasıl kullanılır?

Doktor tarafından aksi belirtilmedikçe günlük tavsiye edilen kullanım miktarı 1 kapsüldür. Kapsüllerin bol su ile alınmasında yarar vardır. Kullanım Şekli: Günde 1 defa 1 tablet alınması önerilir.

VitAgil Complex nasıl kullanılır?

Kullanım Bilgisi:11 yaş üstü yetişkinlerde tercihen yemek zamanlarından sonra günde 1 tablet oda sıcaklığında 150 ml suda eritilerek içilir.

VitAgil şurup yetişkinlerde kullanılır mı?

Günlük tavsiye edilen doz 1-14 yaş için; 10 ml, 14 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için 15 ml' dir.

VitAgil vitamin nedir?

Vitagil multivitamin şurubu 250 ml Çocuklar için vitamin ve mineral şurubu. Içerik: Vit Agil, b kompleksinin tüm vitaminleri, c vitamini ve ayrıca ek olarak yağda çözünen a, d,e ve k vitaminleri de dahil olmak üzere toplam 13 vitamin ile beraber çinko, manganez, iyot ve selenyum minerallerini de içermektedir.

Vitagil kaç yaş?

VitAgil Multivitamin Şurubu 250 ml Kullanım Şekli: 1-14 yaş arası çocuklar için = Günde 10 ml. sulandırılmadan ya da su ile sulandırılarak, 2-14 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinler için = Günde 15 ml. sulandırılmadan ya da su ile sulandırılarak kullanılabilir.

Vitagil vitamin nedir?

Vitagil multivitamin şurubu 250 ml Çocuklar için vitamin ve mineral şurubu. Içerik: Vit Agil, b kompleksinin tüm vitaminleri, c vitamini ve ayrıca ek olarak yağda çözünen a, d,e ve k vitaminleri de dahil olmak üzere toplam 13 vitamin ile beraber çinko, manganez, iyot ve selenyum minerallerini de içermektedir.