Transkript nereden alınır Uludağ Üniversitesi?

İçindekiler:

  1. Transkript nereden alınır Uludağ Üniversitesi?
  2. Uludağ Üniversitesi GANO kaç olmalı?
  3. Lisans not döküm belgesi nereden alınır?
  4. UÜ kaç GANO kaç kredi?
  5. Mezuniyet için GANO kaç olmalı?
  6. BUÜ ne zaman açılacak?

Transkript nereden alınır Uludağ Üniversitesi?

Tamamlanan çalışma kapsamında ülkemizdeki bütün üniversitelerde, Lisans ve Lisansüstünde hali hazırda öğrenci olan ve mezun olacak öğrenciler transkript belgelerini, YÖK'ün e-devlet kapısı üzerindeki alana giriş yaparak “Transkript Belgesi Sorgulama” kısmından ücretsiz, kolay ve hızlı bir şekilde temin edebilecek.

Uludağ Üniversitesi GANO kaç olmalı?

MADDE 35 – (1) GANO değeri en az 2.00 olan öğrenci herhangi bir dersinin (FF), (FD), (D) veya (K) olmaması koşulu ile başarılı kabul edilir. (2) Çift Anadal/Yandal programlarında Senato tarafından kabul edilen yönergede belirtilen şartları sağlayan öğrenciler başarılı kabul edilir.

Lisans not döküm belgesi nereden alınır?

Transkript belgesi, eğitim kurumunun öğrenci işleri dairesinden ya da diğer resmi dairelerden talep edilebilir. E-devlet uygulamasının hayata geçmesi ile bazı üniversitelerin transkript belgeleri e-devlet üzerinden alınabilir hale gelmiştir. Bunun dışında transkriptler, genellikle kurum tarafından verilir.

UÜ kaç GANO kaç kredi?

GANO'su 2.00-2.99 arasında olan öğrenciler için dönemsel AKTS kredi yükü 40 AKTS GANO'su 3.00 ve üzerinde olan öğrenciler için dönemsel AKTS kredi yükü 50 AKTS. GANO'su 1.80'in altında olan öğrenci yeni ders alamaz.

Mezuniyet için GANO kaç olmalı?

1- Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim -Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'ndeki not sistemine göre ders geçme notu en az DC (60 - 69) = 1,50, mezuniyet için genel not ortalaması ise en az 4,00'lü not sisteminde 2,00-üstü olmalıdır.

BUÜ ne zaman açılacak?

Üniversitelerde eğitim döneminin başlayacağı tarih geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.”