CC krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. CC krem ne işe yarar?
  2. BB krem yüze nasıl uygulanır?
  3. CC ne demek krem?
  4. BB krem sivilce kapatır mı?
  5. BB krem hangi ciltler için?
  6. Neutrogena CC krem ne işe yarar?

CC krem ne işe yarar?

CC krem aynı zamanda “colour correcting” (renk eşitsizliklerini giderici) ya da “complexion correcting” (cilt dengeleyici) olarak biliniyor. ... CC kremlerde ek olarak bulunan ışık yansıtan partiküller cilde anında ışıltı katabilir, fondöten de cilt tonunu dengelemeye yardımcı olabilir.

BB krem yüze nasıl uygulanır?

Doğal bir görünüm oluşturmanın en kolay yolu, BB kremi sünger ve fırçalara gerek kalmadan, parmak uçlarınla yüzüne uygulamak. Eğer bazı sinir bozucu sivilceler veya sivilce izlerin varsa, uygulamadan önce kapatıcı kullanabilirsiniz.

CC ne demek krem?

Renk düzeltici anlamına gelen “Color Corrector” kelimesinin kısaltılması olan CC kremler, hafif kıvamları ile cilt kusurlarını kapatmaya yardımcı olan ancak cildi ağırlaştırmayan kozmetik ürünlerdir. ... Cildinizin nefes almasını engellemeyen CC kremler, içeriğinde cilt renginizi eşitleyen pigmentler ve antioksidan içerir.

BB krem sivilce kapatır mı?

BB kremler yağ oranı düşük ürünler oldukları için sivilceli ciltlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Üstelik kapatıcı etkisi sayesinde sivilce izlerinin rahatsız edici görüntüsünden de kurtulabilirsin.

BB krem hangi ciltler için?

BB krem, özellikle çok aşamalı olmayan hafif makyajlarda kullanım için ideal. Hatta makyaj yapmadığın günlerde bile yalnızca ten rengini eşitlemek adına BB kremden yardım alabilirsin. Cildindeki sivilce, kızarıklık ya da lekeler çok yoğun değilse BB kremin kapatıcılığı senin için gayet yeterli olacaktır.

Neutrogena CC krem ne işe yarar?

Hafif formülü ile ön plana çıkan CC krem; siyah nokta, sivilce, sivilce izleri, çil ya da cilt lekelerini kapatmak için kullanılır. ... Daha kapatıcı ve yoğun bir uygulama için nemlendirilmiş sünger kullanabilir, hafif ve doğal bir görünüm için ise fondöten fırçası kullanarak CC kremi cildinize yedirebilirsiniz.