NG Sapanca Enjoy kimin?

İçindekiler:

  1. NG Sapanca Enjoy kimin?
  2. NG Sapanca hangi şehirde?
  3. NG Sapanca Enjoy kaç yıldız?
  4. NG Otel sahibi kim?
  5. NG Enjoy ne zaman açıldı?
  6. NG Sapanca Otel ne zaman açıldı?
  7. NG Sapanca ne zaman açıldı?
  8. NG Phaselis Bay Kemer ne zaman açılacak?
  9. Oteller köpek alıyor mu?
  10. Gürallar sahibi kim?

NG Sapanca Enjoy kimin?

Güral Ailesi'nin sahibi olduğu NG Hotels'in Sapanca'daki yeni projesi NG Sapanca Enjoy projesinin dış cephe yalıtımını Bonus Taş Yünü sağlayacak.

NG Sapanca hangi şehirde?

Hotel NG Sapanca Wellness & Convention hakkında Güral Sapanca Wellness Park Türkiye'nin Sapanca kentinde bulunan ve 5 yıldız kategorisinde hizmet sunan bir oteldir.

NG Sapanca Enjoy kaç yıldız?

Orman, havuz ve göl manzaralı 246 Deluxe, 4 Suite olmak üzere toplam 270 oda ile hizmet veren 5 yıldızlı NG Sapanca Enjoy, aynı zamanda pandemi sürecinde Türkiye'nin yeni açılan ilk büyük oteli olma özelliğini taşıyor.

NG Otel sahibi kim?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. İş hayatının ilk basamakları Ağaç Sanayi ve Madencilik oldu.

NG Enjoy ne zaman açıldı?

NG Sapanca ve NG Afyon'la hizmet veren NG Hotels yeni otelinin açılışı için gün sayıyor. 270 oda kapasiteli NG Sapanca Enjoy, NG Grubu'nun 2008'dei ilk 5 yıldızlı oteli olan NG Sapanca ve zincirin 2012'de hizmete açtığı ikinci halkası NG Afyon'dan sonraki üçüncü tesisi olacak.

NG Sapanca Otel ne zaman açıldı?

NG Hotels grubunun ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan NG SAPANCA Wellness & Convention 2008 yılında, zincirinin ikinci halkası olan NG AFYON Wellness & Convention ise 2012 yılında hizmete açılmıştır.

NG Sapanca ne zaman açıldı?

NG Hotels grubunun ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan NG SAPANCA Wellness & Convention 2008 yılında, zincirinin ikinci halkası olan NG AFYON Wellness & Convention ise 2012 yılında hizmete açılmıştır.

NG Phaselis Bay Kemer ne zaman açılacak?

NG Phaselis Bay Resmi Açılışı Otelimizin resmi açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirildi. NG Phaselis Bay'in ülkemize ve turizm sektörüne hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Oteller köpek alıyor mu?

Evcil hayvan kabul eden otellerde kedi ve köpeklerin rahatça gezip dolaşabileceği geniş alanlar bulunmaktadır. Özellikle Antalya, Bodrum ve İzmir'de çok sayıda hayvan dostu otel bulunmaktadır. Evcil kedi ve köpek kabul eden oteller ünlü tatil beldelerinin yanı sıra büyük şehirlerde de mevcut.

Gürallar sahibi kim?

Güral Porselen, Kütahya'da faaliyet gösteren firma. Nafi Güral ve Güral ailesinin ortak malıdır.