Açıköğretim Ekonomi bölümü var mı?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Ekonomi bölümü var mı?
  2. Açıköğretimde iktisat var mı?
  3. Aöf Maliye hangi fakülte?
  4. Iktisat bölümü hangi fakülte?
  5. Halkla ilişkiler ve reklamcilik hangi fakülte?
  6. Aöf halkla ilişkiler ve reklamcılık ne iş yapar?

Açıköğretim Ekonomi bölümü var mı?

1993 yılında 496 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile günün eğitim gereksinimlerine göre kurulan İktisat Fakültesi, Açıköğretim Sistemi ile eğitim vermektedir.

Açıköğretimde iktisat var mı?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF İKTİSAT FAKÜLTESİ İKTİSAT: ktisat Lisans Programının amacı, günümüz ekonomilerini kavrayabilecek, ekonomilerin güncel sorunlarını algılayıp olası çözüm önerilerini ortaya koyabilecek ve bunları yaparken hem sosyal hem de analitik yönlü düşünebilecek bireyler yetiştirmektir.

Aöf Maliye hangi fakülte?

1993'te kurulan İktisat Fakültesinde İktisat, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler programları vardır.

Iktisat bölümü hangi fakülte?

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.

Halkla ilişkiler ve reklamcilik hangi fakülte?

İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, yaratıcılık, strateji, marka, tüketici davranışı ve araştırma alanları ile halkla ilişkilerin, kurumsal iletişim ve itibar yönetimi gibi tüm boyutlarında uzmanlaşan iletişim profesyonelleri yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Aöf halkla ilişkiler ve reklamcılık ne iş yapar?

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektör kurumlarında istihdam edilebilir. Özel sektörde reklam ve halkla ilişkiler ajanslarının farklı bölümlerinde çalışabilecekleri gibi; firmaların iletişim, halkla ilişkiler, reklam bölümlerinde çalışabilirler.