Xbox 360 Kinect ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Xbox 360 Kinect ne işe yarar?
  2. Xbox 360 Kinect nasıl çalışır?
  3. Kinect cihaz bileşenleri nelerdir?
  4. Xbox da Kinect ne demek?

Xbox 360 Kinect ne işe yarar?

Xbox oyun konsolları için üretilmiştir. Hareketlerinizi algılamak ve bazı oyunları elinizde başka hiçbir alet olmadan oynamanız için tasarlanmıştır. ... Kinect aynı zamanda dahili bir mikrofona sahiptir ve bu özellikle oyun konsolunuzu bazı ses komutları ile yönetmenize imkan sunar.

Xbox 360 Kinect nasıl çalışır?

Kinect, insan vücüdundaki belirli hareketleri ve kas hareketlerini algılama esasına dayanıyor. Böylece vücudunuzun nasıl bir eyleme girişeceği önceden belirleniyor. Kinect'in hareketlerinizi algılamak en az 2 metrelik mesafeye ihtiyacı var. Yani televizyona fazla yaklaşmak, sistemin saçmalamasına neden olabilir.

Kinect cihaz bileşenleri nelerdir?

Kinect Teknolojisi Microsoft Xbox 360 ve Windows uyumlu Kinect sensörü son derece gelişmiş algılama sensör donanımları içermektedir; derinlik kamera sensörü, RGB kamera sensörü, dörtlü mikrofon grubu ile üç boyutlu şekilde hareketleri belirtilen aralıklarla yakalama, yüz tanıma ve ses algılama imkanı sunmaktadır.

Xbox da Kinect ne demek?

Kinect ya da Project Natal, Microsoft'un, Xbox 360, Xbox One, Windows için geliştirdiği ve herhangi bir kontrolör olmadan oyun oynama imkânı veren alet.