PEN-OS 1000 000 IU nedir?

İçindekiler:

  1. PEN-OS 1000 000 IU nedir?
  2. Largopen 1 gr kaç saatte bir alınır?
  3. PEN OS 1000 Antibiyotik ne icin kullanilir?
  4. PEN OS antibiyotik mi?
  5. Largopen 500 mg ne işe yarar?

PEN-OS 1000 000 IU nedir?

Pen-Os, penisiline duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu hafif-orta şiddetteki enfeksiyonların tedavisinde ve profilaksisinde kullanılır.

Largopen 1 gr kaç saatte bir alınır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: alt solunum yolu enfeksiyonlarının tümünde günde iki kez 1 g veya günde mg LARGOPEN almanız gerekir. Bel soğukluğu enfeksiyonlarında 3 g tek doz alınması önerilir.

PEN OS 1000 Antibiyotik ne icin kullanilir?

PEN-OS, 24 ve 30 film tabletten oluşan blister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. PEN-OS, penisiline duyarlı bakterilerin neden olduğu hafif-orta şiddetteki enfeksiyonların tedavisinde ve önlenmesinde kullanılan bir antibiyotiktir. Hücre duvarı şeklini bozarak birçok bakteri gelişimini azaltır.

PEN OS antibiyotik mi?

PEN-OS, penisiline duyarlı bakterilerin neden olduğu hafif-orta şiddetteki enfeksiyonların tedavisinde ve önlenmesinde kullanılan bir antibiyotiktir. Hücre duvarı şeklini bozarak birçok bakteri gelişimini azaltır.

Largopen 500 mg ne işe yarar?

LARGOPEN bakteri denilen mikroorganizmaların oluşturduğu hastalıklarda kullanılan bir antibiyotiktir. Amoksisilin, bakterilerin hücre duvarlarını bozarak ölümlerine neden olur. LARGOPEN tablet 500 mg amoksisilin içerir ve beyaz-beyazımsı, bir yüzü çentikli ve 'L/L' baskılı, oblong tablet görünümündedir.