Amway zoom ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Amway zoom ne işe yarar?
  2. Amway Loc ne ise yarar?
  3. Oven Cleaner nasıl kullanılır?
  4. Envey Lok ne kadar?
  5. Amway Leke çıkarıcı sprey nasıl kullanılır?
  6. Amway Home Loc nedir?
  7. Ersağ yağ çözücü nasıl kullanılır?
  8. Fırın temizliği için ne kullanılır?
  9. Enwey Lok nerelerde kullanılır?
  10. Domol leke çıkarıcı nasıl kullanılır?
  11. LOC nerelerde kullanılır?
  12. LOC Multi Purpose Cleaner ne işe yarar?

Amway zoom ne işe yarar?

2.Amway Zoom Konsantre Sprey Temizleyici 1 Litre Özellikleri Solventler ve yüzey aktif maddelerden oluşan güçlü formül yağlı kirleri söker atar Konsantredir Suyla durulama gerekmez – püskürtüp silmek yeterlidir Faydaları Çok amaçlı temizleyici yıkanabilen çeşitli yüzeyler üzerindeki temizlenmesi zor lekeleri yok eder ...

Amway Loc ne ise yarar?

Neyse ki L.O.C™ Çok Amaçlı Temizleyici sayesinde evinizin lekesiz ve tertemiz kalması şimdi çok kolay. Bu etkili, çok amaçlı temizleyici tüm yıkanabilir yüzeylerdeki kir, birikinti ve pisliğe kolayca nüfuz ederek, evinize tertemiz bir görünüm, his ve ferahlık sağlar.

Oven Cleaner nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli
  1. Kullanmadan önce iyice çalkalayın. ...
  2. Lastik veya plastik eldiven kullanın, uygun göz/yüz koruma gereci takın.
  3. Fırın raflarını ve sökülebilen diğer parçaları çıkarın.
  4. Fırının dibine küçük bir kase koyun. ...
  5. Temizleyiciyi fırının iç yüzeyine bir fırça ile uygulayın.
Daha fazla öğe...

Envey Lok ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 64,50 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 30,79 TLŞu Andaki Fiyat: 64,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

Amway Leke çıkarıcı sprey nasıl kullanılır?

  1. Aerosol sprey kutusunu kumaştan 15 cm uzakta dik tutun.
  2. Doğrudan lekenin üzerine püskürtün.
  3. Normal yıkama işlemini yapın.

Amway Home Loc nedir?

L.O.C. Mutfak Temizleyici, en zorlu yağ ve kirlere kolayca nüfuz eden güçlü temizliği ile, mutfağınızı hijyenik ve tertemiz yapar. L.O.C.™ Mutfak Temizleyici yüzeylerdeki yağı temizler ve gücü sayesinde en zorlu kirleri bile söker atar. ...

Ersağ yağ çözücü nasıl kullanılır?

Kullanımı : Kullanacağınız bölgeye püskürttükten sonra bir müddet bekleyip durulayınız. İlk kullanımlarda direkt kullanılır. Bir süre sonra 1/1 yada 1/3 oranında sulandırılarak kullanılır. Sıcak su ile kullanılması tavsiye edilir.

Fırın temizliği için ne kullanılır?

Fırınınızın iç yüzeyini temizlerken sirke yağ çözücü görevi görecektir. Bu nedenle bir sprey püskürtücü şişeye sirke koyun ve kabartma tozunun olduğu alanlara püskürtün ve ardından fırınınızın içine temiz bir bezle silin. Bu yöntemle mükemmel bir fırın temizliği sağlayabilirsiniz.

Enwey Lok nerelerde kullanılır?

Çok amaçlı temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

Domol leke çıkarıcı nasıl kullanılır?

Kullanım
  1. Domol sprey şişenin başlığını çevirerek açın.
  2. Zorlu lekenin yer aldığı giysinin üzerine yıkamadan önce Domol spreyi sıkın ve yaklaşık 10 dakika kadar kurumasını bekleyin.
  3. Ardından ürünü yıkama talimatlarına uygun bir şekilde yıkayın.
  4. Kullanım sonrası ellerinizi iyice yıkayın.
Daha fazla öğe...

LOC nerelerde kullanılır?

Çok amaçlı temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

LOC Multi Purpose Cleaner ne işe yarar?

L.O.C. Çok amaçlı temizleyici Her çeşit kiri, kir birikimini ve yağı yok eder ve keskin kalıntılar bırakmaz. Her çeşit kiri, kir birikimini ve yağı söküp atar ve çiziksiz parlak bir yüzey bırakarak Etkince temizler, yani durulamanıza gerek yoktur.