Dolap üyelik iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Dolap üyelik iptali nasıl yapılır?
  2. 12.40 abonelik iptali nasıl yapılır?
  3. 12.40 neyin numarasi?
  4. Vidyozone nasil iptal edebilirim?
  5. Dolapta satış nasıl yapılır?
  6. 12.40 Beeplay nasıl iptal edilir?
  7. Eğlence Dijital nedir?
  8. Beeplay nedir?

Dolap üyelik iptali nasıl yapılır?

Bu seçenekler arasından “ayarlar” seçeneğine tıklayın. 3. “Ayarlar” seçeneğine tıklayınca karşınıza çıkan seçenekleri en alta kaydırın. En alt kısımda “Üyeliğimi kapat” seçeneğini göreceksiniz. 4. “Üyeliğimi kapat” seçeneğini tıklayıp, dolap uygulaması hesap silme işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olursunuz.

12.40 abonelik iptali nasıl yapılır?

Aboneler Vidyozone keyword kullanarak; Turkcell ve Vodafone hatlarında 1240, Türk Telekom'da ise 3480 numarasına “iptal vidyozone” şeklinde SMS göndererek iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarz ödemelerin önüne tamamen geçmek için de Mobil Ödeme sistemini kapatma imkanına sahipsiniz.

12.40 neyin numarasi?

Vodafone 1240 Numaralı Numara Tarafından Bana Gönderilen Mesaj. 1240'tan mesaj geldi. Vidyozone servis ® abonelik vergiler dahil aylık 66 TL. Bakiye bulunmuyorsa borçlandırılır şeklinde.

Vidyozone nasil iptal edebilirim?

Kullanıcılar iptal vidyofoni keywordü ile Turkcell ve Vodafone'da 1240, Türk Telekom'da 3480 SMS numarası üzerinden de iptal sağlayabilirler.

Dolapta satış nasıl yapılır?

Dolap Uygulamasında Nasıl Satış Yapılır? 'Ürün ekle' seçeneğine dokunduğunuzda satmak istediğiniz bir ürün varsa çekimini yapıyor, ardından kategorisini belirliyor, renk seçimini yapıyor, markasını ve bedenini seçiyor, ürün başlığınızı, yeni veya az kullanılmış olduğu bilgisini ve ürün açıklamasını giriyorsunuz.

12.40 Beeplay nasıl iptal edilir?

Aylık 56 TL gibi oldukça yüksek bir fiyata üye olduğunuz bu servisi iptal etmek için Vodafone müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Vodafone müşteri hizmetlerini 0542 542 00 00 numarasından aradıktan sonra müşteri temsilcisi ile konuşarak bu servisin iptalini talep etmeniz gerekiyor.

Eğlence Dijital nedir?

Eglencepte, HTML5 teknolojisini destekleyen tüm akıllı telefonlarla uyumlu, aynı zamanda PC portalı mevcut internet üzerinden ulaşılan ve aylık ücretlenen bir eğlenceli dijital içerik servisidir.

Beeplay nedir?

Beeplay servisi özünde bir oyun servisi. Aylık ücret ödeyerek abone olduğunuz bu servis sözde size aylık yüksek grafikli oyunlar sunuyor.