Klimasan kaça satıldı?

İçindekiler:

  1. Klimasan kaça satıldı?
  2. Klmsn ne iş yapar?
  3. Klimasan şirketi kimin?
  4. Klimasan hisse kimin?
  5. Klmsn ne zaman bölünecek?
  6. Klimasan hangi ülkenin?
  7. Klimasan hisse bedelsiz ne zaman?
  8. Klimasan hisse ne zaman bölünecek?

Klimasan kaça satıldı?

2008'de Klimasan'ın ana hissedarı Şenocak Holding'in yüzde 71'i Brezilyalı Metalfrio'ya 36.92 milyon Euro'ya satıldı. Kalan hisse de bu yıl Brezilyalı gruba devredilecek.

Klmsn ne iş yapar?

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, sanayi tipi soğutucular ve dondurucuların imalat ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. ... Şirket ayrıca satış sonrası hizmet de sunmaktadır. Ürünleri öncelikle Avrupa ve Orta Doğu bölgesi olmak üzere 80 ülkede pazarlanmaktadır.

Klimasan şirketi kimin?

İSTANBUL - Klimasan Klima hisselerinin tamamının Brezilyalı Metalfrio şirketine satılması konusunda anlaşmaya varıldı. Yüzde 71 hisseyi elinde bulunduran Metalfrio kalan yüzde 29'luk payı da Şenocak'tan alarak şirketin tek sahibi oldu.

Klimasan hisse kimin?

Günlük
Şirket İsmiKLIMASAN KLIMA SANAYI VE TICARET A.Ş.
Genel MüdürALPER EROL
Yönetim Kurulu ÜyeleriMARCELO FARIA DE LİMA;İSMAİL SELİM HAMAMCIOĞLU;MERT ENGİNDENİZ;AYŞE GÜÇLÜ ONUR;PEDRO MANUEL JACINTO CASANOVA GUERRA;REHA HAZNEDAROĞLU;
İşçi Sendika
İşveren Sendika
11 satır daha

Klmsn ne zaman bölünecek?

Bedelsiz tarihi her an açıklanabilir. Klimasan Klima Sanayi Bedelsiz Tarihi ve Oranı/Miktarı (30.03.2021): Klimasan şirketi (klmsn hissesi), %100 oranında bedelsiz sermaye arttırma kararı aldı. Bu karar 06.04.2021 tarihinde yapılan yönetim kurulunda alınmıştır.

Klimasan hangi ülkenin?

İçecek vitrinleri alanında Türkiye'de lider bir marka olan Klimasan, Türkiye'deki en önemli ticari buzdolabı firmalarından biridir. Klimasan geniş müşteri portföyü ile Avrupa ve Orta Doğu'daki ana içecek üreticileri için soğutucu ve dondurucu üretir.

Klimasan hisse bedelsiz ne zaman?

Başvurumuza SPK'nın 19.08.2021 tarihli ve 42/1248 sayılı kararıyla onay verilmiştir. Onayın ardından 23.08.2021 tarihinde tescil işlemleri tamamlanmıştır. Bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 25.08.2021 olarak belirlenmiştir.

Klimasan hisse ne zaman bölünecek?

Bu karar 06.04.2021 tarihinde yapılan yönetim kurulunda alınmıştır. Bedelsiz tarihi, alınan bu kararların genel kurulda onaylanmasından sonra yapılacak başvurularla belirlenecektir. Bedelsiz oranı %100 olduğu için KLİMASAN hissedarlarına, ellerindeki her hisse için 1 tane daha hisse verilecektir.