Venatura Koenzim Q10 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Venatura Koenzim Q10 ne işe yarar?
  2. Koenzim Q10 ne zaman kullanilir?
  3. Q10 nedir cilt?
  4. R alfa lipoik asit ne işe yarar?
  5. Lipoik asit ne işe yarar?

Venatura Koenzim Q10 ne işe yarar?

Koenzim Q10, vücudun doğal olarak ürettiği, vitamin benzeri faydalı bir bileşiktir. Hücrelerin büyümesi, hasardan korunması ve enerji üretiminde kullanılır. Ancak yaşlandıkça üretimi azaldığı için ek takviye olarak alınması önerilmektedir. Antioksidan olarak ta işlev görür ve bağışıklık sistemini korur.

Koenzim Q10 ne zaman kullanilir?

Dengeli ve çeşitli öğünlerinizi her gün bir tablet koenzim Q10 ile destekleyin. Genellikle günlük 100-300 miligram aralığında koenzim Q10 takviyesi önerilir. Yaşlanmaya karşı 100 miligram kadar yeterli olur ancak hastalıklarda hekimlerin önerdikleri doz bireysel olarak değişebilir.

Q10 nedir cilt?

Koenzim Q10, bu serbest radikallerin neden olduğu, hücreleri yaşlandıran oksidatif hasara karşı etkili olan, güçlü bir anti-oksidan olmasıyla erken yaşlanmaya karşı koruma sağlar. Cilt hücresi aktivitesini uyararak cildi gençleştirir.

R alfa lipoik asit ne işe yarar?

Alfa lipoik asit; hücrede enerji metabolizmasında görev alan bir yağ asididir. Güçlü bir antioksidandır. Alfa Lipoik Asidin Faydaları Nelerdir? ALA'nın (Alfa Lipoic Acit) etkisi, kanıtlanan özellikleri; yaşlanmayı önleme (anti ageing), sinir hasarını giderme, kan şekeri kontrolü, kilo verme olarak sıralayabiliriz.

Lipoik asit ne işe yarar?

Alfa Lipoik Asit; hücrelerde bulunan ve vücudun hayatını sürdürmesi için gerekli olan enerjinin üretilmesini sağlayan bir yağ asitidir. Yani kan şekerinin enerjiye çevrilmesini sağlar. Lipoik asit, tioktik asit ve ALA olarak da bilinmektedir.