Taliant kaç para?

İçindekiler:

  1. Taliant kaç para?
  2. Renault Taliant otomatik mi?
  3. Renault Taliant nedir?
  4. EDC ne anlama gelir?

Taliant kaç para?

Araç, lansmana özel ve sınırlı sayıda stokla 1 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Renault Grubu'nun CMF-B modüler platformunda üretilen Taliant, X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı ve elektrikli park freni gibi özelliklerle geliyor.

Renault Taliant otomatik mi?

Kaput altında artık herhangi bir dizel motor bulundurmayan Taliant'ta güç çıtası 65 bg'den başlayıp LPG destekli 1.0 Turbo'da 100 bg'e kadar ulaşıyor. Üstelik Taliant, şu anda otomatik vites ile satılan tek B sedan konumunda.

Renault Taliant nedir?

Renault Grubu'nun CMF-B modüler platformunda üretilen Taliant, X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı ve elektrikli park freni gibi özelliklerle geliyor. Araç, Joy ve Touch donanım seviyeleriyle alınabilecek.

EDC ne anlama gelir?

EDC Şanzıman, bir çeşit yarı otomatik şanzıman türüdür. Renault markasının geliştirdiği bu yarı otomatik sistemde 6 ileri vites söz konusudur. İkili kavrama sistemi ile çalışan EDC şanzımanda ilk kavrama 1, 3, ve 5 ileri, ikinci kavrama da 2,4 ve 6 ileri için çalışır.