Bostanlı Üçkuyular Arabalı Vapur ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Bostanlı Üçkuyular Arabalı Vapur ne kadar sürer?
  2. Bostanlı Üçkuyular Feribot kaç TL?
  3. Izmir feribot kaç dakika sürüyor?
  4. Bostanlı arabalı vapur ne kadar?
  5. Konak Karşıyaka Vapur kaç TL?
  6. Izmir istanbul arabalı vapur var mı?

Bostanlı Üçkuyular Arabalı Vapur ne kadar sürer?

BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) vapur hattının ilk durağı Üçkuyular olup son durağı Bostanlı durağıdır. BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) (Üçkuyular > Bostanlı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Bostanlı Üçkuyular Feribot kaç TL?

UKOME'nin de onayladığı değişiklikler kapsamında, BostanlıÜçkuyular hattında sefer yapan araba vapurlarına araç biniş ücretlerinde de artışa gidildi. Araç biniş ücretleri şöyle oldu: Motosiklet 10 TL, otomobil 18 TL, minibüs/kamyonet 35 TL, midibüs 50 TL, otobüs/kamyon 65 TL, TIR 135 TL.

Izmir feribot kaç dakika sürüyor?

İzmir'de çok sık kullandığım ulaşım araçlarından biri bu feribotlar. Körfezi dolanmak zoruma gidiyor. Feribotla gitmek 20 – 30 dk. kadar sürüyor.

Bostanlı arabalı vapur ne kadar?

UKOME'nin de onayladığı değişiklikler kapsamında, Bostanlı – Üçkuyular hattında sefer yapan araba vapurlarına araç biniş ücretlerinde de artışa gidildi. Araç biniş ücretleri şöyle oldu: Motosiklet 10 TL, otomobil 18 TL, minibüs/kamyonet 35 TL, midibüs 50 TL, otobüs/kamyon 65 TL, TIR 135 TL.

Konak Karşıyaka Vapur kaç TL?

Tam 3.46₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek 1. ve 2. aktarma 0,50 Kuruş, 3. ve sonrası gerçekleşecek tüm aktarmalar ücretsizdir. Öğrenci: 1,64₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir. Öğretmen 3,0₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir.

Izmir istanbul arabalı vapur var mı?

İstanbulİzmir Feribot Seferleri 2008 Yılından Beridir Yapılmamaktadır.