THY yurtdışı bagaj hakkı kaç kilo?

İçindekiler:

  1. THY yurtdışı bagaj hakkı kaç kilo?
  2. Türk Hava Yolları bagaj hakkı ne kadar?
  3. THY el bagaj hakkı kaç kg?
  4. Yurtdışı bagaj hakkı kaç kg?
  5. Havaalanı kg basına ne kadar ücret alınıyor?

THY yurtdışı bagaj hakkı kaç kilo?

Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.

Türk Hava Yolları bagaj hakkı ne kadar?

Türk Hava Yolları online kanallarından tek seferde en az 5 kg veya 1 parça; en fazla 230 kg veya 10 parça ekstra bagaj satın alınabilir. Tek parça bagaj ağırlığı 32 kg'yi geçemez. 32 kg üzerinde satın alınan bagajların ayrı ayrı taşınması zorunludur.

THY el bagaj hakkı kaç kg?

Kabin bagajı olarak Economy Class için için maksimum 23x40x55 cm ebatlarında, 8 kg ağırlığında 1 parça el bagajı ile 1 adet kişisel eşyanızı taşıyabilirsiniz.

Yurtdışı bagaj hakkı kaç kg?

Yurtdışı uçuşlarda Business Class'ta bagaj hakkı 30 kilogram iken Economy Class yolcu bagaj hakkı 20 kilogramdır. Bebek yolcuların ücretsiz bagaj hakkı ise tüm uçuşlarda ve sınıflarda standart olarak 10 kilogramdır.

Havaalanı kg basına ne kadar ücret alınıyor?

İç Hat Uçuşları Fazla bagaj ücreti, tüm iç hatlarda her kg tek yön 20 TL'den itibaren. Eğer izin verilen boyutlardan (en fazla 158 cm) daha büyük bagajınız varsa, check-in kontuarında belirtilen ölçüleri aşan her bagaj için 45 TL tutarında ek ödeme yapmanız gerekecektir.