Turkcell Sosyal Medya hediyesi nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Sosyal Medya hediyesi nedir?
  2. Hediye havuzundan nasıl internet kazanılır?
  3. Salla Kazan Tarifen Turkcellden nedir?
  4. Turkcell Sosyal paylaşım paketi nedir?
  5. Turkcell Sosyal izleme paketi nedir?
  6. Turkcell nasıl internet kazanılır 2021?
  7. Turkcell nasıl internet kazanılır?
  8. Salla kazan hediyesi nasıl paylaşılır?
  9. Salla kazan Kampanyası Nasıl Yapılır?
  10. Sosyal paylaşım paket nedir?
  11. Turkcell sosyal medya paketi hangi uygulamaları kapsar?
  12. Turkcell'de nasıl bedava internet yapılır?
  13. Bipten nasıl internet kazanılır?
  14. Turkcell hediye internet nasil alirim?

Turkcell Sosyal Medya hediyesi nedir?

​İşte Destek İşte Turkcell! Haftalık 5GB Sosyal Medya Paketi Hediyesi! ... Sosyal medya paket Instagram, Youtube, Facebook ve Twitter yönlerine geçerli olacaktır. Kampanyaya katılan müşteriler ay içinde ilgili kriterleri sağlamak koşuluyla 1 kez yararlanabileceklerdir.

Hediye havuzundan nasıl internet kazanılır?

Turkcell faturalı hat sahipleri hediye havuzu otomatik ödeme talimatı verdiklerinde anında 5 GB ücretsiz internet kazanmaktadırlar. Fizy premium'a katılan herkese aylık 1 GB internet. Fizy premium kayıt olduktan sonra hediye internet her ay hattınıza otomatik olarak yüklenecektir.

Salla Kazan Tarifen Turkcellden nedir?

Salla kazan haftalık hediye veren Turkcell resmi uygulamasıdır. ... Bu hediye hattınıza tanımlandığında aşağıdaki gibi mesaj gelecektir. Salla kazan kampanyasından kazandığınız “tarifen Turkcell den hediyesi ile bu ay afturanızdan tarifenizin ücretini iade edeceğiz. Bu sayede bu ay tarife bedelinizi ödemeyeceksiniz.

Turkcell Sosyal paylaşım paketi nedir?

Sosyal Paylaşım Ek Paketi ile Instagram ve Facebook'un keyfini doya doya yaşayın! Katılmak için SOSYAL PAYLASIM 6GB​​ yaz 2200'a gönder. Instagram ve Facebook uygulamasında geçerli 6 GB Paket fiyatı 22,90 TL'dir. ...

Turkcell Sosyal izleme paketi nedir?

Sosyal İzleme Ek Paketi ile Yotube ve Facebook'un keyfini doya doya yaşayın! Katılmak için SOSYAL IZLEME 6GB​​ yaz 2200'a gönder. ... Youtube ve Facebook uygulamalarında geçerli 6 GB Paket fiyatı 22,90 TL'dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Turkcell nasıl internet kazanılır 2021?

Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet 2021 Turkcell salla kazan ile bedava internet kazanmak için yapman gereken ise Dijital Uygulaması içerisinde bulunan Salla Kazan kutusuna tıklayarak bedava internet kazanabiliyorlar. Her hafta salla kazan yaparak 10 GB kadar haftalık bedava internet hediyesini alabilirsiniz.

Turkcell nasıl internet kazanılır?

Turkcell bünyesinde yer alan BİP uygulaması sayesinde siz de bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet kazanmak için telefonunuzda BİP uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. BİP uygulaması üzerinden “Sürpriz Nokta” kampanyasını takip edip, size belirtilen lokasyonlara gidip hediye kazanabilirsiniz.

Salla kazan hediyesi nasıl paylaşılır?

Hediye paylaşmak için öncelikle uygulamaya girip, salla kazan hakkımızı kullanalım. Salla kazan ödülünüz ekrana geldiğinde iki seçenek sunuculacak. Hediyeyi siz kullanmak istiyorsanız “Kendin Kullan” butonuna basın, hediyeyi paylaşmak istiyorsanız “x2 Kat Hediye Et” butonuna basınız. Bunlara bak, ilgini çekebilir.

Salla kazan Kampanyası Nasıl Yapılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın ana sayfasında “Salla Kazan” hediye simgesini göreceksiniz. Salla Kazan hediye kutu simgesine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Salla Kazan hediye bölümü açılacaktır. Salla Kazan hediye bölümü ekrana geldiğinde telefonu elinizle sallayın.

Sosyal paylaşım paket nedir?

Sosyal Paylaşım Ek Paketi ile Instagram ve Facebook'un keyfini doya doya yaşayın! Katılmak için SOSYAL PAYLASIM 6GB​​ yaz 2200'a gönder. Instagram ve Facebook uygulamasında geçerli 6 GB Paket fiyatı 22,90 TL'dir. ...

Turkcell sosyal medya paketi hangi uygulamaları kapsar?

Sosyal medya hediye kampanyası 12 ay boyunca geçerlidir. Sosyal medya paketi; facebook, instagram, twitter ve youtube kullanımlarında geçerlidir. Paketler kapsamındaki kullanılmayan faydalar bir sonraki aya devretmez.

Turkcell'de nasıl bedava internet yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Bipten nasıl internet kazanılır?

Bip kullan kazan kampanyası Bip yıldızları ile bedava internet kazanmak için bol bol mesaj atmak ve sevdiklerinizle bip üzerinden mesajlaşmanız yeterlidir. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak haftalık 2 gb hediye internet kazanırsınız.

Turkcell hediye internet nasil alirim?

Turkcell Hediye İnternet Kampanyaları Bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken Dergilik uygulamasını indirmektir. Ardından, hattınıza 1 hafta geçerli olacak şekilde 1 GB hediye internet tanımlanacaktır. Buna ek olarak Goller Cepte uygulaması ile de pek çok hediye internet paketi kazanma şansınız bulunmaktadır.