Izmir Kültürpark ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Izmir Kültürpark ne yapılır?
  2. Izmir Kültürpark ne zaman açılacak?
  3. Izmir fuar alanı kaç dönüm?
  4. Izmir eski fuar alanı ne olacak?
  5. Izmir fuar alanında neler var?
  6. Izmir Fuari kac yasinda?
  7. Izmir tarım fuarı ne zaman bitiyor?

Izmir Kültürpark ne yapılır?

Kültürpark'ın Fuar olarak da isimlendirilmesinin sebebi çok uzun yıllardır burada yapılan uluslararası fuar etkinliğinden geliyor....Bunlardan bazıları:
  • Nejat Uygur Büstü
  • Halikarnas Balıkçısı Büstü
  • Behçet Uz Heykeli.
  • Mogambo.
  • Atlar Anıtı
  • Gençlik Tiyatrosu.

Izmir Kültürpark ne zaman açılacak?

90. İzmir Enternasyonal Fuarı, “90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz, Geleceği İzmir'de Birlikte Kuruyoruz” sloganıyla Kültürpark'ta 3- tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar 08.00 ve 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek, etkinlikler ise 16.00'da başlayacak.

Izmir fuar alanı kaç dönüm?

337 bin metrekarelik arazi ve 240 bin metrekarelik inşaat alanı ile toplam 50 futbol sahası büyüklüğündeki Fuar İzmir, 7 bloktan oluşuyor.

Izmir eski fuar alanı ne olacak?

İzmir Fuarı'na ve Kültürpark'a büyük hizmetler veren İZFAŞ binası, park siluetindeki varlığını koruyor. İZFAŞ binasını restore edip enformasyon ve Kültürpark merkezi olarak kullanacağız. Emektar bina aynı zamanda, sergilerin düzenleneceği anılar evi olarak düzenlenecek.

Izmir fuar alanında neler var?

İçinde; 14 kapalı sergi salonu, 4 konferans salonu, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, İzmir Sanat, Fuar Evlendirme Dairesi, Celal Atik Spor Salonu, lunapark, Paraşüt Kulesi, Gençlik Tiyatrosu, Resim-Heykel Müzesi, İzmir Tarih ve Sanat Müzesi bulunmaktadır.

Izmir Fuari kac yasinda?

Bu yıl 90'ıncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapılarını açtı. Milletvekillerinin de katıldığı açılış töreninde konuşan Ticaret Bakanı Muş, "Hükümetimizce Yeşil Mutabakat eylem planı Temmuz ayında yürürlüğe koyduk.

Izmir tarım fuarı ne zaman bitiyor?

2020 yılında 73 ülkeden 948 firma katılımı ile 358.711 ziyaretçiyle buluşturan Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın dört büyük tarım fuarı arasındaki “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 23– 27 Haziran 2021 tarihleri arasında Türk Tarımını dünya tarımı ile Fuar İzmir'de 16. kez buluşturacak.