Lazer epilasyon etkili midir?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon etkili midir?
  2. Lazer epilasyon insana zarar verir mi?
  3. Evde lazer epilasyon kaç günde bir yapılır?
  4. Lazer cilde zarar verir mi?
  5. Philips lumea kaç günde bir kullanılır?
  6. Kalıcı epilasyon nedir?

Lazer epilasyon etkili midir?

Lazer epilasyon kıl ve tüylerden kurtulmak isteyen kadınlar için oldukça kalıcı ve başarılı bir yöntemdir. Bu yöntem yaklaşık 6-8 seans süren ve seans aralıkları 6 hafta olan bir süreci kapsar. Bu süreçte € ila  oranında başarı elde edilirken çok küçük oranda kıl ve tüy vücudunuzda kalır.

Lazer epilasyon insana zarar verir mi?

Lazer epilasyonun yararları ve zararları açısından değişik yorumlar yapılsa da aslında lazer epilasyon profesyonel estetik uzmanlarca yapıldığı takdirde sağlığa bir zararı yoktur. Bir estetik uzmanı tarafından yapılacak tetkikler ile cildin hassaslığının itina ile kontrolü yapılmalıdır.

Evde lazer epilasyon kaç günde bir yapılır?

Kaç günde bir yapılması sorusuna ise ortalama bir yanıt vermek gerekirse seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta vücut bölgeleri için ise 6-8 hafta aralığında yapılmaktadır.

Lazer cilde zarar verir mi?

Bu işlem, kıl kökü dışında dokulara veya cilt yüzeyine herhangi bir zarar vermemektedir. Lazer epilasyon, kişinin cilt tipine, kıl yapısına ve rengine göre uygun enerji değerleri ile yapıldığından yan etkisi olmamaktadır.

Philips lumea kaç günde bir kullanılır?

uygulama (2 haftada bir) 4-5 uygulamadan sonra Lumea uyguladığınız bölgelerdeki tüylerin uzamasında önemli bir azalma görürsünüz. Tüy yoğunluğunda da gözle görülür bir azalma gerçekleşir. Sonucu korumak için düzenli rötuşlar (4 haftada bir) yapmaya devam edin.

Kalıcı epilasyon nedir?

Kalıcı epilasyon, vücuttaki istenmeyen kıl köklerinin ışık ile yok edilmesi işlemidir. Bir başka tanımı ise; Kalıcı epilasyon cihazının ürettiği ışık enerjisini cilt ve tüy çevresine zarar vermeden direkt kıl kökünü tahrip etme işlemidir.