Turkcell puanımla hangi telefonu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell puanımla hangi telefonu alabilirim?
  2. Turkcell telefon almak için kaç ay?
  3. Faturalı hatta kaç ayda telefon alınır?
  4. Yeni faturalı hatta telefon alınır mı?

Turkcell puanımla hangi telefonu alabilirim?

Turkcell Telefon Almak İçin Puan Sorgulama Her 1 puan 1 TL olarak hesaplanacaktır. Örneğin 8000 puanınız varsa 8000 TL kadar olan telefonları alabilirsiniz. Eğer beğendiniz telefon 8000 TL yüksel ise üstünü nakit yada kredi kartı ile ödeyip almanız mümkün.

Turkcell telefon almak için kaç ay?

Turkcell Faturaya Ek Telefon Kaç Ayda Alınır Normal şartlarda 6 aylık fatura ödeme durumun olması gerekirsen şimdi 1 aylık kullanıcılara bile fatura üzerinden telefon verilmektedir. Faturalı hatta geçtikten sonra hemen taksitle telefon almak isteyenlerin mutlaka banka sicilleri temiz olmalıdır.

Faturalı hatta kaç ayda telefon alınır?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Yeni faturalı hatta telefon alınır mı?

Faturaya ek telefon almak için iki farklı yol var. Bunlardan ilki ve en ideali faturalı hat kullanıyor olmak. Şayet en az 8 aydan beri kendinize ait faturalı hat kullanıyor ve ödemelerinizi gününden gününe yapıyorsanız, abonesi olduğunuz GSM firması size tarifeye ek taksitle telefon verecektir.