ininal Kart şokta geçer mi?

İçindekiler:

  1. ininal Kart şokta geçer mi?
  2. ininal Kart a en az kaç tl yüklenir Şok Market?
  3. Şok kart kaç TL?
  4. Şok kurumsal kart ne kadar?
  5. Ininal kart kaç lira şok?
  6. ininal Kart ile Trendyoldan alışveriş yapılır mı?
  7. Şok hediye kartı nereden alınır?
  8. A101 Ramazan kartı ne kadar?

ininal Kart şokta geçer mi?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

ininal Kart a en az kaç tl yüklenir Şok Market?

ininal Kart'a ilk yüklemede 1.250 TL'ye kadar bakiye yüklenebilir. İlk yüklemeden sonraki yüklemeler için kartın ininal.com veya ininal Cüzdan uygulamasından hesabına eklenmesi gerekmektedir.

Şok kart kaç TL?

Şok Hediye Kartları 25 TL, 50 TL, 100 TL alternatifleri ile Şok Market kasalarından temin edebilirsiniz. Tütün ürünleri ve TL yüklemesi hariç tüm ürünlerin alışverişinde geçerlidir. Kart içindeki bakiyenin kullanım süresi 1 yıldır.

Şok kurumsal kart ne kadar?

25 TL'lik ŞOK Kart'ı mağazalarımızdan temin edebilir, ŞOK Kurumsal Kart için 68 21'i arayabilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Ininal kart kaç lira şok?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

ininal Kart ile Trendyoldan alışveriş yapılır mı?

Kampanyadan faydalanmak için ödemenin ininal Kart ile yapılması gerekmektedir. 30 TL indirim alışveriş anında yansıyacaktır. Kampanya altın ve cep telefonu alımları hariç tüm kategorilerde geçerlidir. Kampanyada kişi sınırı bulunmamaktadır.

Şok hediye kartı nereden alınır?

Tüm Şok Marketlerden temin edebilir. Şok kartı sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kurumsal Kart ve Dijital Alışveriş Kodu için: [email protected] adresinden başvuru formu ile temin edebilir, Kurumsal Kart ve Dijital Koda dilediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz.

A101 Ramazan kartı ne kadar?

A101 Ramazan ayı özel hediye kart ve alışveriş çekleri ile ilgili detaylar ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 50, 100, 1 TL olarak doldurulabilen A101 Hediye Kartları ve Sanal Kartlar, a101.com.tr dışında bütün A101 marketlerinde kolay bir şekilde kullanılabiliyor.