WhatsApp duruma nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp duruma nasıl bakılır?
  2. WhatsApp'da durumu kimler görebilir?
  3. WhatsApp durum nasıl gizlenir?
  4. WhatsApp durum arşivi nerede?
  5. WhatsApp durumları kaydediliyor mu?

WhatsApp duruma nasıl bakılır?

Durum güncellemelerini görüntüleme veya cevaplama
  1. Bir kişinin durum güncellemesini görüntülemek için önce DURUM sekmesine dokunun. Ardından kişinin durum güncellemesine dokunun.
  2. Kişinin durum güncellemesini cevaplamak için durum güncellemesini görüntülerken CEVAPLA'ya dokunun.

WhatsApp'da durumu kimler görebilir?

Durum güncellemeleriniz, ancak telefon numarası telefonunuzun rehberinde kayıtlı olan ve sizin telefon numaranızı kendi rehberine kaydetmiş kişiler tarafından görülebilir. Durum güncellemelerinizi tüm kişilerinizle veya yalnızca belirli kişilerle paylaşmayı seçebilirsiniz.

WhatsApp durum nasıl gizlenir?

WhatsApp'ta Durum Gizleme İşlemi Çıkan ekranda önce 'Hesap' sekmesine ardından 'Gizlilik' sekmesine tıklayın, Çıkan ekranda 'Durum'a tıkayın ve çıkan ekranda tercihlerinize göre 'Kişilerim', 'Şunlar hariç kişilerimle paylaş', 'Sadece şu kişilerle paylaş' seçeneklerinden birini seçerek durumunuzu gizleyebilirsiniz.

WhatsApp durum arşivi nerede?

Whatsapp arşiv mesajları görme Android işemi için “Arşivlenmiş” bölümü ekranı kaydırdığınızda altta yer alacaktır. Sohbetler ekranınızı aşağı kaydırarak en alta gelin ve Arşivlenmiş yazısına dokunun.

WhatsApp durumları kaydediliyor mu?

Herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması sayesinde 'Dosyalarım' seçeneğinden / WhatsApp / Media'ya giriyoruz. Sağ üstte bulunan üç noktaya basıyoruz. Artık ".Statuses" adında bir klasör görmelisiniz. Bu klasörü açın ve kaydetmek istediğiniz durumu bulun.