Bioder nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bioder nedir nasıl kullanılır?
  2. Bioder Biocure nedir?
  3. Bioder kimin ürünü?
  4. Biocure ne kadar sürede etki eder?
  5. Tüy dökücü yüze zarar verir mi?
  6. Biocure tüy azaltıcı nasıl kullanılır?

Bioder nedir nasıl kullanılır?

Aşama: BİODER SERUM ampulü kırılıp açıldıktan sonra plastik uygulama başlıgı takılır, temizlenen bölgeye uygulanır ve dairesel masajlarla cilde iyice yedirilir. Bu işlem istenmeyen tüyler alındıktan sonra sadece ilk 3 gün ve günde bir kez olmak üzere tekrarlanır.

Bioder Biocure nedir?

BIODER özel bitkisel özlerin konsantre ve güçlü birleşimi ile BIOCURE Serisini geliştirdi. Epilasyon ve Depilasyon Sonrası için g Bitkisel Serum içeren Biocure Vücut Kremi, tüy görünümünde azalma ve incelme sağlar. ... Tüylerden arındırılmış, temiz ve kuru cilde yeterli miktarda alınan ürün yedirilerek uygulanır.

Bioder kimin ürünü?

Bitkisel formüllü tüy dökücü kremle iç pazarda büyük başarı kazanan Bioder'in sahibi Cihat Dündar, gözünü dış pazarlara dikti.

Biocure ne kadar sürede etki eder?

Tüy Azaltıcı Kür içerisinde sinerjik bir etki ile tüy gelişimini engelleyen yağ, serum, süt formülasyonlarını içerir. Konsantre formül, epilasyon sonrası sadece 3 günlük kullanımda 3'lü etki ile, tüy çapında incelme, tüy sayısında azalma ve iki epilasyon arası tüy çıkışında gecikme sağlar.

Tüy dökücü yüze zarar verir mi?

Tüy dökücü kremlerin en önemli zararı kimyasal içermeleri. Bu yüzden tüy dökücü kremler kimi cilt tiplerinde daha kurutucu bir etkiye ve alerjik bir reaksiyona sebep olabilir.

Biocure tüy azaltıcı nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Her gün yukarıdaki sıralamaya göre kullanılacak olan üründen yeterli bir miktar alınır; tüylerden arındırılmış, kuru ve temiz cilde yedirerek uygulanır. Kullanımdan sonra bölge yıkanmamalıdır. Vücut bölgesinin farklı cilt ve tüy yapısı göz önüne alınarak özel olarak formüle edilmiştir.