Galatasaray Üniversitesi yatılı mı?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Üniversitesi yatılı mı?
  2. Galatasaray Üniversitesi nerelerde var?
  3. Galatasaray Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?
  4. Galatasaray Üniversitesi için Fransızca şart mı?

Galatasaray Üniversitesi yatılı mı?

Okul, bugünkü Galatasaray Lisesi'nin bulunduğu yerde eğitime başlamıştır. Yatılı, düzenli ve çağın gerektirdiği eğitimi veren Galata Sarayı'ndaki Saray kelimesi, devlet işlerinin görüldüğü idare merkezi ve yüksek derecede Enderun okulu anlamındadır.

Galatasaray Üniversitesi nerelerde var?

Galatasaray Üniversitesi (kısaca GSÜ) (Fransızca: Université Galatasaray), İstanbul'un Beşiktaş ilçesinin Ortaköy semtinde bulunan ve eğitim dili Fransızca olan bir devlet üniversitesi.

Galatasaray Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite?

Galatasaray Üniversitesi, 1992 yılında Türk –Fransız Hükümetleri arasında imzalanan ikili bir anlaşma ile kurulmuş, eğitim dili Fransızca olup, Hukuk Fakültesinde dersler ağırlıklı olarak Türkçe, diğer Fakültelerde de bazı dersler Türkçe verilmekte olan bir Devlet Üniversitesidir.

Galatasaray Üniversitesi için Fransızca şart mı?

Galatasaray Üniversitesi, 1992 yılında Türk –Fransız Hükümetleri arasında imzalanan ikili bir anlaşma ile kurulmuş, eğitim dili Fransızca olup, Hukuk Fakültesinde dersler ağırlıklı olarak Türkçe, diğer Fakültelerde de bazı dersler Türkçe verilmekte olan bir Devlet Üniversitesidir. Burs imkânlarınız nelerdir?