Efese nasıl gidilir İZBAN?

İçindekiler:

  1. Efese nasıl gidilir İZBAN?
  2. Aziz Nesin Matematik Köyü'ne Nasıl gidilir?
  3. Izbanla Selcuga nasil gidilir?
  4. Tepeköy Selçuk İZBAN kaç dakika?
  5. İZBAN Selçuk'a kadar gidiyor mu?
  6. Nesin Matematik Köyü kaç para?

Efese nasıl gidilir İZBAN?

Aracı olmayanlar için İZBAN en pratik yol. Önce İzmir'den Tepeköy İZBAN İstasyonu'na gidiyorsunuz, oradan da kart basmadan Selçuk'a ulaşıyorsunuz. İzmir ile Selçuk arası 80 km'lik bir mesafe bulunuyor. Bu mesafe minibüsle 1 saat, İZBAN ile 1 saat 30 dakika civarında sürüyor.

Aziz Nesin Matematik Köyü'ne Nasıl gidilir?

Nesin Matematik Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
  1. İZBAN ile ulaşmak için; Karşıyaka, Halkapınar, Alsancak veya diğer İZBAN istasyonlarından Tepeköy'e gelip, buradan Selçuk yönüne aktarma yapılıyor. ...
  2. Otobüsle ulaşmak için; İzmir Otogarından kalkan Selçuk otobüsleriyle yaklaşık 40 dakika sonra Selçuk merkezine ulaşılır.
Daha fazla öğe...

Izbanla Selcuga nasil gidilir?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Selçuk'a ulaşım: İZBAN treni havalimanından da geçiyor. Tepeköy yönünde İZBAN'a binmeniz gerekiyor. Tepeköy'de inip aynı noktada Selçuk trenine aktarma yapıyorsunuz. İZBAN hattının ilk treni Tepeköy'den Selçuk'a 06.40'te kalkıyor.

Tepeköy Selçuk İZBAN kaç dakika?

Tepeköy Selçuk İzban ile 23 dakika sürmektedir.

İZBAN Selçuk'a kadar gidiyor mu?

Diğer adı İzmir Banliyö Sistemi ya da diğer adıyla Egeray olan İZBAN, Aliağa Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet verir. Toplamda 41 istasyonu bulunur ve 136 kilometre uzunluğundadır. Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 05.20'de açılıyor.

Nesin Matematik Köyü kaç para?

Ücret: Yazokulumuzun günlük ücreti normalde koğuşta kalacaklar için 230 TL'dir; çadırda kalacaklar için ise 172 TL'dir.