Sabancı MBA ne demek?

İçindekiler:

  1. Sabancı MBA ne demek?
  2. Sabancı Üni kaç TL?
  3. Sabancı Üniversitesi burs ne kadar?
  4. Sabancı Üniversitesi Özel mı?
  5. PMBA nedir?
  6. Koç Üniversitesi Hukuk kaç TL?
  7. MBA mi Executive MBA mi?

Sabancı MBA ne demek?

Sabancı MBA Programı, yönetim uygulamaları ile teoriyi birleştiren, mezunlarının bilinçli kariyer seçimi yapmalarını sağlayan ve günümüzün rekabetçi iş ortamında başarılı olmak için gerekli beceri ve deneyimlere sahip mezunlar veren yenilikçi, 12 aylık tam zamanlı bir programdır.

Sabancı Üni kaç TL?

Sabancı Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücretlidir. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında öğrenim ücreti KDV hariç 120.500 TL'dir.

Sabancı Üniversitesi burs ne kadar?

Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi veya Yönetim Bilimleri Fakültesi lisans programlarına yerleşen Tam Burslu (0 öğrenim ücreti muafiyeti) öğrenciler arasından, başarılı ve ihtiyaç sahibi 5 öğrenciye Mehmet Zorlu Vakfı tarafından; başarı durumunun devam etmesine bağlı olarak normal öğrenim ...

Sabancı Üniversitesi Özel mı?

Sabancı Üniversitesi, 1994 yılında Hacı Ömer Sabancı Vakfı önderliğinde Sabancı topluluğu tarafından kurulma kararı alınmış ve Ekim 1999'da ilk öğrencilerini karşılayarak öğretime başlamış bir vakıf üniversitesidir.

PMBA nedir?

Profesyoneller için Yönetim Yüksek Lisans Programı (PMBA), en az iki yıllık iş tecrübesi olan profesyoneller için yoğun bir yarı zamanlı programdır. Bu program, profesyonel kariyerlerinde bir mola gerektirmeden, uygulayıcılar için eşsiz bir öğrenme fırsatı sunmaktadır.

Koç Üniversitesi Hukuk kaç TL?

2018-2019 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için eğitim-öğretim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 76.500 TL'dir; Tıp Fakültesi için KDV dâhil 105.500 TL'dir, Yabancı Dil Hazırlık Programı ücreti tüm bölümler için KDV dâhil 76.500 TL'dir.

MBA mi Executive MBA mi?

MBA Nedir? Açılımı İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı (Master of Business Administration) olup, yöneticilik kariyerine yönelen bir yüksek lisans programıdır. Executive MBA ise biraz daha üst düzey bir programdır.