Apple Watch 4 özellikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Apple Watch 4 özellikleri nelerdir?
  2. Apple Watch SE ile neler yapılabilir?
  3. Apple Watch 6 ne zaman Türkiye'de satılacak?
  4. Apple Watch Series 4 suya dayanıklı mı?
  5. Apple Watch Series 4 su geçiriyor mu?
  6. Apple Watch SE ne demek?
  7. Apple Watch suda kullanılır mı?
  8. Apple Watch seri 3 su geçiriyor mu?
  9. Apple Watch 1 suya dayanıklı mı?

Apple Watch 4 özellikleri nelerdir?

Özellikler
  • GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS.
  • Barometrik altimetre.
  • Suya dayanıklı tasarım. 50 metre1
  • Elektriksel kalp sensörü
  • Optik kalp sensörü
  • Gelişmiş ivmeölçer. 32 G kuvvetine kadar.
  • Gelişmiş jiroskop.
  • Ortam ışığı sensörü
Daha fazla öğe...

Apple Watch SE ile neler yapılabilir?

Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı sayesinde, iPhone'unuz yanınızda değilken bile Apple Watch'ta aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri'yi kullanma. Mesaj gönderip alma. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama.

Apple Watch 6 ne zaman Türkiye'de satılacak?

Apple Watch Series 6 (GPS) bugünden itibaren apple.com/tr adresinden ve Apple Store uygulamasından sipariş edilebilir ve 18 Eylül Cuma gününden itibaren ABD, Porto Riko ve 27 diğer ülke ve bölgede satışa sunulacak.

Apple Watch Series 4 suya dayanıklı mı?

Sıvıya maruz kalma Apple Watch suya dayanıklıdır ama su geçirmez değildir. Örneğin, egzersiz sırasında (tere maruz kalma sorun yaratmaz), yağmurda ya da ellerinizi yıkarken Apple Watch'u takabilir ve kullanabilirsiniz. Saate su sıçrarsa aşındırmayan, tüy bırakmayan bir bez ile silin.

Apple Watch Series 4 su geçiriyor mu?

Apple Watch'unuz suya dayanıklıdır ancak su geçirmez değildir. * Örneğin, Apple Watch'unuzu egzersiz sırasında (tere maruz kalmasında bir sakınca yoktur), yağmurda ve ellerinizi yıkarken takabilir ve kullanabilirsiniz.

Apple Watch SE ne demek?

İşletim sistemi olarak watchOS 7'yi kullanacak olan Apple Watch SE, düşme algılama, fitness özellikleri ve Family Setup, uyku takibi, otomatik el yıkama algılama gibi özelliklerle birlikte geliyor. ...

Apple Watch suda kullanılır mı?

Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 modellerinin ISO standardı 22810:2010'a göre 50 metre derinlikte suya dayanıklılık derecelendirmesi vardır. Böylece bu modeller havuzda veya denizde yüzme gibi sığ sularda yapılan aktivitelerde kullanılabilir.

Apple Watch seri 3 su geçiriyor mu?

Apple Watch Series 3, ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi, derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabileceği anlamına gelir.

Apple Watch 1 suya dayanıklı mı?

Apple Watch Series 1 ve Apple Watch (1. nesil) suya ve sıçramalara dayanıklıdır; ancak Apple Watch Series 1 ve Apple Watch (1. nesil) aygıtınızı suya daldırmanız önerilmez. Apple Watch Series 2 ve sonraki modelleri, havuzda veya denizde yüzme gibi sığ su aktivitelerinde kullanılabilir.