Sevinç koleji hangi illerde var?

İçindekiler:

  1. Sevinç koleji hangi illerde var?
  2. Sevinç okullarının sahibi kim?
  3. Sevinç Koleji Bursluluk Sınavı 2020 ne zaman?
  4. Gen Koleji ne zaman kuruldu?
  5. Gen Koleji nerelerde var?

Sevinç koleji hangi illerde var?

Sevinç Koleji nerede diye merak ediyorsanız; Sevinç Koleji şubeleri İstanbul, Samsun, Diyarbakır ve İzmir illerinde yer almaktadır. Sevinç Koleji İstanbul şubeleri; Ataşehir, Bahçeşehir, Bakırköy, Beylikdüzü, Ümraniye ve Çekmeköy ilçelerinde bulunmaktadır.

Sevinç okullarının sahibi kim?

34 yıl önce İstanbul Bakırköy'de büyük kızı 'Sevinç'in adını vererek, kurduğu lise ve üniversite sınavlarına hazırlık dershanesi ile eğitim sektörüne giren Erol Boy, bu kez kızları Sevinç Boy Erşen ve Beren Boy Serpicioğlu ile birlikte Gelecek Nesiller (GEN) Koleji'ni kurdu.

Sevinç Koleji Bursluluk Sınavı 2020 ne zaman?

Bornova özel okullar 2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim döneminde de öğrencilerini bursluluk sınavlarına davet etmeye ve burs vermeye devam ediyor. 15 - 16 şubat tarihlerinde yapılacak olan bursluluk sınavları ile Sevinç Koleji olarak başarılı öğrencilerimizin her zaman yanındayız.

Gen Koleji ne zaman kuruldu?

BAŞARMAK GENLERİMİZDE VAR! Eğitim yolculuğumuz, Yönetim Kurulu Başkanı ve GEN Eğitim Kurumları Genel Müdürü Erol Boy'un 1986 yılında Bakırköy'de açtığı sınava hazırlık dershanesi ile başlamıştır.

Gen Koleji nerelerde var?

Konum
  • Birincil. İkbal Caddesi. Zerrin Sokak No:25-27. Umraniye, Istanbul 34774, TR.
  • Barbaros Mah. Millet Cad. Cebeli Çıkmazi Sok. No:3. İstanbul, Ataşehir 34746, TR.
  • Cevizlik Mahallesi Beyaz Zambak Sokak No:8. İstanbul, Bakırköy 34142, TR.