Oyuncular ne kadar para alıyor?

İçindekiler:

  1. Oyuncular ne kadar para alıyor?
  2. Sefirin kızı oyuncuları bölüm başı ne kadar alıyor?
  3. Neslihan Atagül Diziden neden ayrıldı?
  4. Sefirin kızı Tuba Büyüküstün hangi rolde?
  5. Sefirin kizi kim oynayacak?
  6. Sefirin kızı yeni oyuncu kim?
  7. Sefirin kızı Tuba Büyüküstün kaçıncı bölümde?
  8. Sefirin kızı Gediz nasıl öldü?
  9. Sefirin kızı Nare yerine kim geldi?
  10. Sefirin kızı Neslihan neden ayrıldı?
  11. Sefirin kızı Nare neden ortadan kayboldu?
  12. Sefirin kızı Nare geri gelecek mi?

Oyuncular ne kadar para alıyor?

Oyuncunun Dizideki Rolü ve Oyuncuların bölüm başına aldığı ücretler

  • Başrol oyuncusu : 000 bin TL arasında değişir.
  • Yan rollerdeki oyuncular: 5.TL.
  • Basit oyuncu : 1.

    Sefirin kızı oyuncuları bölüm başı ne kadar alıyor?

    Engin Akyürek'in Sefirin Kızı dizisi için istediği bölüm başı ücreti 200.

    Neslihan Atagül Diziden neden ayrıldı?

    Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı başrolünü oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Atagül'ün yerine ise başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.

    Sefirin kızı Tuba Büyüküstün hangi rolde?

    Tuba Büyüküstün Sefirin kızı dizisinde Mavi karakterine hayat verecek.

    Sefirin kizi kim oynayacak?

    Tuba Büyüküstün ve 'Sefirin Kızı' dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek, daha önce de 'Kara Para Aşk' dizisinde başrol oynamıştı. Son olarak 2014 yılında bir araya gelen ikili, yıllar sonra aynı kadroda buluştu. 'Sefirin Kızı'nda başrol oynayan Neslihan Atagül, geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı diziden ayrıldı.

    Sefirin kızı yeni oyuncu kim?

    Star'ın ilgiyle izlenen dizisi 'Sefirin Kızı'nın oyuncu kadrosuna ünlü bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Ferit Aktuğ, diziye 39. Bölümden itibaren dahil olarak seyirciyi yeni bir serüvenin içine sokacak.

    Sefirin kızı Tuba Büyüküstün kaçıncı bölümde?

    Sefirin Kızı dizisinin 37. bölümü için heyecan giderek artıyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Başrol oyuncularından olan Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün'ün oyuncu kadrosuna katıldığı duyuruldu.

    Sefirin kızı Gediz nasıl öldü?

    'Sefirin Kızı' dizisi 25 Ocak Pazartesi akşamı 37. bölümüyle ekrana geldi. Geçen hafta Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmesinin ardından bir ayrılık daha yaşandı. Gediz karakteri geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

    Sefirin kızı Nare yerine kim geldi?

    SEFİRİN KIZI NARE'NİN YERİNE KİM GELECEK? Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı başrolünü oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Atagül'ün yerine ise başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.

    Sefirin kızı Neslihan neden ayrıldı?

    Genç oyuncu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. ... İşte Neslihan Atagül hakkında merak edilen detaylar... NESLİHAN ATAGÜL'ÜN HASTALIĞI NEDİR? Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanmıştır.

    Sefirin kızı Nare neden ortadan kayboldu?

    SEFİRİN KIZI DİZİSİNDE NARE DİZİDEN AYRILDI MI? Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 'Geçirgen bağırsak sendromu' hastalığı nedeniyle rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kaldı.

    Sefirin kızı Nare geri gelecek mi?

    Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini başarılı isim Neslihan Atagül canlandırmakta. Neslihan Atagül sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrıldı. Sefirin Kızı dizisine Tuba Büyüküstün dahil oldu. Nare karakterinin geri dönüp dönmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.