Komek dersleri ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Komek dersleri ne zaman başlıyor?
  2. Komek yaz dersleri ne zaman başlıyor?
  3. Komek Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2021 2022?
  4. Komek Kayıtları ne zaman 2021?
  5. Konya Komek Kurs kayıtları ne zaman?
  6. Komek Kurs ne zaman başlıyor?

Komek dersleri ne zaman başlıyor?

itibariyle başlayacak olan KOMEK güz dönemi kayıtları, www.komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak. Kayıt için aşağıdaki 16 maddenin onaylanması gerekiyor. 1- Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan KOMEK'te tüm kurslar ücretsizdir.

Komek yaz dersleri ne zaman başlıyor?

5 Temmuz'da başlayıp 20 Ağustos'ta sona erecek Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimlerinde toplam 3 bin eğitmen 6 hafta boyunca hafta içi her gün toplam 145 dersle öğrencilere eğitim verecek. Ayrıca ders dışı faaliyetler ve etkinlikler kapsamında da öğrenci eğitimleri, veli eğitimleri ve kariyer buluşmaları yapılacak.

Komek Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2021 2022?

18 Ocak 2021 itibariyle başlayacak olan KOMEK güz dönemi kayıtları, www.komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak. Kayıt için aşağıdaki 16 maddenin onaylanması gerekiyor. 1- Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan KOMEK'te tüm kurslar ücretsizdir.

Komek Kayıtları ne zaman 2021?

2021 Genç KOMEK Yaz Okulu kayıt tarihleri 7 Haziran – 20 Haziran arasında olup 7 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında eğitimler yapılacaktır.

Konya Komek Kurs kayıtları ne zaman?

KOMEK eğitimlerinden faydalanmak ve kurslardan alınan eğitimlerle geleceğine yön vermek isteyen kursiyerler; 18-31 Ocak tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden kayıtlarını yaptırabilecek.

Komek Kurs ne zaman başlıyor?

itibariyle başlayacak olan KOMEK güz dönemi kayıtları, www.komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak.