Crystalin sprey ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Crystalin sprey ne işe yarar?
  2. Crystalin sprey insanlarda kullanılır mı?
  3. Crystalin ağız spreyi nasıl kullanılır?
  4. Antiseptik burun spreyi ne işe yarar?
  5. Crystalin sprey günde kaç kez kullanılır?
  6. Crystalin sprey kaç para?
  7. Crystalin kaşıntıya iyi gelir mi?
  8. Hipokloröz Asit ağıza sıkılır mi?
  9. Crystalin Animal Health nasil kullanılır?
  10. Opsite sprey nedir?
  11. Farmisol ne kadar?
  12. Crystalin dezenfektan nedir?
  13. FARMİSOL buruna sıkılır mı?

Crystalin sprey ne işe yarar?

Crystalin®, akut ve kronik yaraların temizlenmesi, nemlendirilmesi ve enfeksiyon ile mücadelede kullanılmaktadır. Crystalin® değişik uygulama yolları ile etkin ve güvenilirdir. Eğer yara başka bir örtü ile kapatılacaksa (gümüş içerikli, v.b.) Crystalin® uygulaması bittikten 2-3 dk sonra kapatılmalıdır.

Crystalin sprey insanlarda kullanılır mı?

* Crystalin adlı ürünümüzün tüm formlarının Sağlık Bakanlığı onaylı prospektüsünde; insanlarda el-cilt hijyeni, tüm ağız boşluğu, boğaz, diş eti temizleme ve gargara solüsyonu, perine bölgesi temizleme solüsyonu, ameliyat öncesi ve sonrası pansuman solüsyonu olarak; yara çevresinin temizlenmesi, nemlendirilmesi, ...

Crystalin ağız spreyi nasıl kullanılır?

Yaralarda kullanım şekli: Her türlü yara bakımında günde 2 kez, uygulanılacak bölgenin özelliğine göre, püskürtülerek, dökülerek, gazlı bezle ıslatılarak veya boşluk içerisine enjekte edilerek semptomlar geçene kadar uygulanmalıdır. Yara bölgesi Crystalin ile bolca ıslatılmalı ve yeterli miktarda temas sağlanmalıdır.

Antiseptik burun spreyi ne işe yarar?

Andorex, ağız, boğaz ve diş enfeksiyonlarında kullanılan antiseptik bir çözeltidir. Antiseptik özelliği ile enfeksiyona neden olan mikropların çoğalmasını engeller ve yok eder. Piyasada sprey ve gargara formlarında bulunur. Kullanım yöntemleri farklı olsa da her iki formu da aynı hastalıkları tedavi eder.

Crystalin sprey günde kaç kez kullanılır?

Yaralarda kullanım şekli: Her türlü yara bakımında günde 2 kez, uygulanılacak bölgenin özelliğine göre, püskürtülerek, dökülerek, gazlı bezle ıslatılarak veya boşluk içerisine enjekte edilerek semptomlar geçene kadar uygulanmalıdır. Yara bölgesi Crystalin ile bolca ıslatılmalı ve yeterli miktarda temas sağlanmalıdır.

Crystalin sprey kaç para?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 89,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 57,85 TLŞu Andaki Fiyat: 89,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

Crystalin kaşıntıya iyi gelir mi?

Deri bütünlüğünde farklı sebeplerle oluşan her türlü problemde güvenle kullanabilirsiniz. Çünkü Alerji kaynaklı bir deri problemi bile olsa, kaşıntıdan dolayı o bölge iltihaplanacak ve yara oluşacaktır. Crystalin sayesinde bu problemin oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Hipokloröz Asit ağıza sıkılır mi?

Ağız içi ph ile uyumludur. Yaralardaki bakteri sayısını azaltır.

Crystalin Animal Health nasil kullanılır?

Yara bakımında günde 2 kez, uygulanacak bölgenin özelliğine göre, püskürterek, dökerek, gazlı bez ıslatılarak veya boşluk içerisine enjekte edilerek, semptomlar geçene kadar uygulanmalıdır.

Opsite sprey nedir?

Opsite Yara Spreyi 100 ML Hızlı ve kolay kullanımı ile oluşan yaralarınızın, dikiş bölgelerinizin, kaşınan yaralarınızın, ince kesiklerden oluşan yara bölgelerinin daha hızlı iyileşme sürecinde bulunması için oluşabilecek kötü etkenlerin sıfıra indirilmesini sağlar.

Farmisol ne kadar?

Farmisol Antiviral Hipokloröz Antiseptik 100 ml El Yüz ve Cilt Solüsyonu. Seçenekler: 100 ml370,50 TL/lt. 200 ml250,75 TL/lt.

Crystalin dezenfektan nedir?

Crystalin ileri teknoloji kullanılarak üretilen yeni nesil bir yara bakım antiseptiğidir. HİPOKLORÖZ ASİT, Nötrofillerin fagositozu sırasında sentezlenen ve tüm mikroorganizmaların yok edilmesinde aktif rol oynayan fizyolojik bir moleküldür.

FARMİSOL buruna sıkılır mı?

FARMİSOL antiseptik solüsyon, bağışıklık sistemimizin,virüsleri ve mikropları öldürmek için doğal olarak ürettiği "Hipokloröz" içerir. FARMİSOL, alkol içeren ürünlerden farklı olarak , sadece eller için değil, sprey ya da gargara olarak ağız içine, gözler açıkken yüze ve buruna da kullanılabilen bir üründür .