KTÜ Kampüs Kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. KTÜ Kampüs Kart nasıl alınır?
  2. KTÜ Öğrenci kimlik kartı nereden alınır?
  3. Trabzon Üniversitesi ile KTÜ aynı mı?
  4. KTÜ Öğrenci Belgesi nasıl alınır?
  5. Kampüs Kartı nereden alınır?

KTÜ Kampüs Kart nasıl alınır?

TC kimlik numaranız ve @ktu.edu.tr uzantılı mail adresinin şifresi ile sisteme giriniz. Ekranın sağ altında yer alan 'VakıfBank KampüsKart Başvurusu' düğmesine tıklayarak başvuruya başlayınız. Bilgilerinizi teyit ediniz, bilgilerde yanlışlık varsa kartligecis@ktu.edu.tr adresine bilgi veriniz.

KTÜ Öğrenci kimlik kartı nereden alınır?

Soru : Öğrenci Belgemi nereden alabilirim? Cevap :KTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndaki belge ofisinden alabilirsiniz.

Trabzon Üniversitesi ile KTÜ aynı mı?

Karadeniz Teknik Üniversitesi, o kadar büyük bir üniversite ki içerisinden bir üniversite daha çıkarır mantığıyla bir kez daha böldüler. Fatih Eğitim Fakültesi, KTÜ´den ayrılarak Trabzon Üniversitesi´ne dönüştürüldü.

KTÜ Öğrenci Belgesi nasıl alınır?

Cevap :KTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndaki öğrenci işleri büronuzdan alabilirsiniz. Ayrıca Yükseköğretim Kurulu'nun yürüttüğü Yükseköğretim Bilgi Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında öğrenci belgesi e-devlet şifresiyle https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden alınabilmektedir.

Kampüs Kartı nereden alınır?

Standart Kampüs Kartlar önce şubeye gelip, ayrıştırılarak bir sonraki gün Personel Daire Başkanlığına teslim edilmektedir. Personel Daire Başkanlığı da biriminize üst yazı ile göndermektedir. Biriminizde görevli olan Kampüs Kart görevlisinden kartınızı teslim alabilirsiniz.