Göz altı ışık dolgusu kaç yıl?

İçindekiler:

  1. Göz altı ışık dolgusu kaç yıl?
  2. Göz altı dolgusu kimlere yapılır?
  3. Işık dolgusu ne?
  4. Göz altı ışık Dolgusu hemen etki eder mi?
  5. Göz altı ışık dolgusu sonrası nelere dikkat?
  6. Işık dolgusu ne zaman erir?

Göz altı ışık dolgusu kaç yıl?

Ne Kadar Süre Sonra Etkisini Yitirir? Yapılan bu teknikte hyaluronik asit kullanıldığı için uzun zaman etkisini yitirmeyen sonuçlar alınmaktadır. Göz altı ışık dolgusu hyaluronik asit ile yapıldığından en az 1,5 yıl etkisi sürer. Kişisel faktörlere bağlı olarak 3 yıl sonra dahi etkisini koruduğu kişiler vardır.

Göz altı dolgusu kimlere yapılır?

Gözaltı ışık dolgusu kimlere uygulanır? Işık dolgusu; gözaltında morluk, torbalanma, çukurluk, göz çevresi kırışıklığı oluşmuş her erişkine uygulanabilir. Işık dolgusu; morlukların renginin açılmasını, çukurlukların doldurulmasını, kırışıklıkların açılmasını ve torba görünümünün azalmasını sağlayabilmektedir.

Işık dolgusu ne?

Göz altı ışık dolgusu enjeksiyonu, cilt dokularının derinliğindeki hidrasyon seviyesini arttırarak, cilt rengini güzelleştirerek ve esnekliğini, sertliğini ve pürüzsüzlüğünü arttırarak ışığı daha iyi yansıtmasını sağlayan bir tedavi tekniğidir.

Göz altı ışık Dolgusu hemen etki eder mi?

Daha sonra kapalı uçlu kanül ile dolgu enjeksiyonu yapılarak göz altı bölgesinde hacim artışı sağlanır. Kanama ve morluk riski nedeniyle iğne ile dolgu yapılmamalıdır. Uygulama yapıldıktan hemen sonra dolgunun etkisi görülmeye başlar. Ancak optimum etki için 3 hafta beklemek gerekir.

Göz altı ışık dolgusu sonrası nelere dikkat?

Göz altı ışık dolgusu uygulamasından sonra hafif şişlikler meydana gelebilir. Ancak bu şişlikler, 1 hafta içerisinde kaybolur. İşlemin yapıldığı gün sıcak duş almaktan ve hareketli spordan uzak durulmalıdır. Uygulamanın hemen sonrasında normal hayatınıza dönmeniz mümkündür.

Işık dolgusu ne zaman erir?

Ancak her kisi de en fazla üç gün içinde tamamen iyileşir. Işık dolgusunun kalıcılığı da diğer dolgu maddeleri gibi 12-18 ay arasındadır. Hem enjekte edilen dolgunun içinde anestezik bir madde olması hem de işlem yapılacak bölgelere öncesinde anestezik krem uygulanacağı için tedavi gayet konforlu geçer.