Mercedes Benz Türkiye distribütörü kim?

İçindekiler:

  1. Mercedes Benz Türkiye distribütörü kim?
  2. Mengerler hangi marka?
  3. Mengerler Genel Müdürü kim?
  4. Mercedes yıllık kaç araç üretiyor?
  5. Mengerler ne iş yapar?

Mercedes Benz Türkiye distribütörü kim?

grubunun otomotiv sektöründeki temsilcisi Mengerler Ticaret Türk A.Ş. 1939 yılında kurulur. On yıllık kısa bir sürenin ardından, 1949 yılında şirket Daimler Benz AG'nin Türkiye'deki tek temsilcisi olur. 1958'de Mengerler İstanbul Davutpaşa Servisi tüm Mercedes-Benz araçlarına hizmet vermek amacı ile kurulur.

Mengerler hangi marka?

Tam 58 yıldır otomotiv sektörünün sürekli büyüyen ve gelişen markası Mengerler, Türkiye'nin 10 büyük şehrinde bulunan 25 hizmet noktası ile Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Chrsyler ve Jeep markalarının satış, servis, yedek parça, sigorta, kiralama ve ikinci el hizmetlerini sunmaktadır.

Mengerler Genel Müdürü kim?

Güven Onan - Mengerler İstanbul'da Genel Müdür - Mengerler Ticaret Türk A.Ş.

Mercedes yıllık kaç araç üretiyor?

Mercedes-Benz'in dünya genelindeki fabrikalarında ise geçen yıl 1 milyon 28 bin adet otomobil üretilirken, bu yıl 1 milyon 38 bin rakamının yakalanması hedefleniyor. Günde ortalama adet, her 27 saniyede ise bir otomobilin üretildiği fabrikada 4 binden fazlası Türk olmak üzere 60 ülkeden 36 bin kişi çalışıyor.

Mengerler ne iş yapar?

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. kuruluşundan bu yana sürdürdüğü Mercedes-Benz ürünlerinin satışı ve satış sonrası hizmetlerini ifa etme görevi içinde olup, halen tüm Türkiyede faaliyette bulunmaktadır.