Farmasi Nar Paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Farmasi Nar Paketi nedir?
  2. Haftalık Nar paketi nasıl yapılır?
  3. Farmasi şans kataloğu nedir?
  4. Farmasi 1 ay hediyesi nasıl alınır?
  5. Farmasi katalog nasil alinir?
  6. Farmasi Hoşgeldin 1 ay hediyesi nedir?
  7. Farmasi kaç puana hediye?
  8. Turkcell nasıl dakika yapılır?

Farmasi Nar Paketi nedir?

Farmasi nar paketi, Farmasi üyelerine özel bir pakettir. Tek seferde 200 TL puan veya üzeri alışverişte kampayalar sayfasında çıkmaktadır. Kampanyalar bölümünde 34,99 TL'ye bu paketi sepetinize ekleyebilirsiniz. Farmasi nar paketi, içerisinde 8 rastgele ve birbirinden farklı ürün bulunan özel bir pakettir.

Haftalık Nar paketi nasıl yapılır?

400 kontöre 1200 kontör kazandıran NAR Paketi ile hattınızdan 400 kontör çekildikten sonra hattınıza 1200 kontör aktarılacaktır. Her yöne Nar paketinden bireysel faturasız hat müşterilerimiz faydalanabilir. Haftalık Her Yöne Nar Paket'e abone olmak ; NAR HAFTA yazıp 1011'e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Farmasi şans kataloğu nedir?

Farmasi Şans Broşür'ü, bir diğer adıyla Farmasi Şans Kataloğu; Hoş geldin 1. ... Ay, Hoş geldin 3. Ay, Teşvik 300 tl puan, 600 tl puan ve Teşvik 1000 tl puan hediyelerinin, avantajlı ürünlerin, indirimli ürünlerin, sadece girişimcilere özel fiyatlarının ve görsellerinin bulunduğu küçük tanıtım kitapçığıdır.

Farmasi 1 ay hediyesi nasıl alınır?

Hoşgeldin 1.ay hediyelerini sayfanıza sizin eklemenize gerek yoktur. Farmasi'ye üye olduktan sonra ilk ay siparişiniz 200 tl puana ulaştıysa sepetinize hediyeleriniz otomatik olarak eklenecektir. Tek seferde 200 olması durumunda da hediyenizi alabilirsiniz.

Farmasi katalog nasil alinir?

Farmasi Katalog Siparişi verebilmek için, Farmasi Danışmanı olmanız gerekiyor. Farmasi Danışmanı değilseniz üyelik formumuzu doldurun, yetkili danışmanlarımız sizleri kısa süre içerisinde arayarak detaylı bilgi verip adresinize katalog gönderilir.

Farmasi Hoşgeldin 1 ay hediyesi nedir?

Farmasi Hoşgeldin 1. Ay Hediyeleri Nelerdir? 1.ay 200 tl puan ve üzeri alışverişinize; 1 adet Zen Maskara 8 ml ve 1 adet Deeplook Dipliner 4,5 ml olmak üzere 2 ürün kolinize otomatik eklenir. Bu hediyeleri alabilmek için ayrıca başka bir sipariş oluşturmanıza gerek yoktur.

Farmasi kaç puana hediye?

Farmasi Aralık 2020 ayında; 300, 450, 6 tl puan alışverişe Teşvik Hediyeleri vermektedir. 300 tl puan'a 4 farklı paketten 1'ini, 600 tl puan alışverişinize; 4 farklı paketten biri seçilebilecektir. Ulaştığınız puan çerçevesinde; katlamalı olarak alınabilmektedir.

Turkcell nasıl dakika yapılır?

GEL DK yazıp 2222 mesaj attığınızda ücretsiz dakika kazanabilirsiniz.