Erkek saç traşı kaç para?

İçindekiler:

  1. Erkek saç traşı kaç para?
  2. Saç traşı kaç para?
  3. Damat tıraşı ne kadar?
  4. Berberde sakal traşı olmak kaç para?
  5. Manikür Pedikür kaç TL 2021?
  6. Damat traşı ne zaman yapılır?
  7. Damat Traşı neden yapilir?
  8. Damat Tirasi nedir?
  9. Damat traşı ne demek?
  10. Manikür pedikür fiyatı nedir?

Erkek saç traşı kaç para?

1. sınıf erkek berberlerine ait fiyat tarifesine göre; saç kesme 35 TL, sakal kesme 21 TL, saç sakal 50 TL olacak.

Saç traşı kaç para?

Berberler ve Kuaförler Odası tarafından açıklanan tarifeye göre ilçede saç-sakal tıraşı 50 TL, sadece saç tıraşı 35 TL, sadece sakal tıraşı ise 25 TL olarak duyuruldu. Berber işletmelerince dükkanlara asılan tarifede çocuk tıraşı da 30 TL olarak belirlendi.

Damat tıraşı ne kadar?

Damat Tıraşı Paketleri
Damat Tıraşı PaketleriAçıklamalarFiyatı
Salonda standart paketSaç ve sakal tasarımı ve tıraşı, kulak, yanak ve boyun tüyleri temizliği, mini cilt bakımından oluşur.250
2 satır daha

Berberde sakal traşı olmak kaç para?

Virüsten dolayı giderlerimiz artmaya başladığı için bugüne kadar uygulanmayan 2020 fiyat tarifesi uygulanmaya başlandı. Berberlerin kapanmadan önce saç sakal tıraşına 30-35 TL hizmet bedeli alınırdı. Bugün itibarıyla 2020 tarifesine uyularak 45 TL hizmet bedeli alınmaya başladı.

Manikür Pedikür kaç TL 2021?

Manikür ve pedikür fiyatları 2021 yılı için 60 TL 'den başlayan fiyatlar ile ücretlendirilmektedir.

Damat traşı ne zaman yapılır?

Damat tıraşı, bir erkeğin evlenirken yaşadığı en önemli sosyal olaydır ve gelinin eve gelmesinden bir gün önce yapıldığı gibi düğün günü herkesin orta- sında ya da damadın kendi evinin önünde davul ve zurna eşliğinde yapılmak- tadır.

Damat Traşı neden yapilir?

Eskiden klasik bir adet olarak damat evinde yapılan damat traşı, artık kuaförlerde yapılmaktadır. ... Bu, hem damadın bir yakınıyla birlikte olarak rahatlaması, hem de aniden gerekebilecek sağdıcın damadın yanında bulunması için yapılır.

Damat Tirasi nedir?

Damat tıraşı, bir erkeğin evlenirken yaşadığı en önemli sosyal olaydır ve gelinin eve gelmesinden bir gün önce yapıldığı gibi düğün günü herkesin orta- sında ya da damadın kendi evinin önünde davul ve zurna eşliğinde yapılmak- tadır.

Damat traşı ne demek?

Eskiden klasik bir adet olarak damat evinde yapılan damat traşı, artık kuaförlerde yapılmaktadır. Burada yapılan aslında sadece sakal traşından ibaret değildir, saç traşı, sakal traşı ve kısa bir yüz bakımı kapsar. ... Bu şekilde uzun sakal kullanan damatların sakalı ve bıyığı düzeltilir.

Manikür pedikür fiyatı nedir?

Manikür ve Pedikür Fiyatları
Manikür50 TL
Pedikür80 TL
Manikür-Pedikür120 TL