Hamsterlar kaç tl'dir?

İçindekiler:

  1. Hamsterlar kaç tl'dir?
  2. Gonzales hamster ne ile beslenir?
  3. Hamsterım doğurdu ne yapmak lazım?
  4. Yeni doğmuş hamster nasıl beslenir?
  5. Hamster doğumu ne kadar sürer?
  6. Hamster kendi yavrusunu yer mi?
  7. Hamster yavruları ne zaman ele alınır?

Hamsterlar kaç tl'dir?

Gonzales Hamster Fiyatı 50 TL Yani en fazla 2-2,5 yıl yaşarlar. Gonzales hamsterların kilosu da en fazla 60 ile 70 gram arasında değişmektedir. Boyutları ise diğer hamster türlerinin hemen hemen yarısı kadardır, 10 cm'ye kadar da uzayabilirler. Gonzales Hamster Fiyatı 50 TL'dir.

Gonzales hamster ne ile beslenir?

Sebzeler ise; brokoli, ıspanak, mısır, kabak, havuç, havuç yaprakları, marul, bezelye vb. Hamsterlar, meyve ve sebzenin dışında haşlanmış tavuk, balık, yağsız sade yoğurt, pişmiş yumurta sarısı, yağsız peynir gibi yiyecekleri oldukça fazla severler.

Hamsterım doğurdu ne yapmak lazım?

Anne hamster'a proteinli mamasının yanı sıra küçük miktarlarda katı haşlanmış yumurta, pişmiş tavuk parçaları, peynir ve buğday ruşeymi vermen uygun olur. Tabii bir de kafesin içinde her zaman temiz su bulunmasına da dikkat et.

Yeni doğmuş hamster nasıl beslenir?

Yeni doğan hamster yavruları gözleri açılana kadar anne sütü ile beslenirler. Yeni yeni yem tüketmeye başlayan yavru hasmterlarınıza haşlanmış yumurta ve süt tozu ile hazırladığınız karışımları vermeniz oldukça faydalı olacaktır.

Hamster doğumu ne kadar sürer?

Hmasterlarda gebelik sadece 16 gündür ve dişi hamsterın kızgınlık dönemi 4 gün sürer bu demektir ki dişi hamsterınız her 4 günde bir çiftleşmeye hazır haldedir. Doğumda 2 ile 15 arasında yavru dünyaya gelebilir. Genel itibariyle yavru sayısı ortalama 8'dir. Yavrular anne sütünü 5 hafta emerler.

Hamster kendi yavrusunu yer mi?

Hamile olmak, doğum yapmak, emzirmek ve birden fazla bebeğe bakmak hamster dahil bütün canlılar için çok streslidir. Yavrularına bakmakta güçlük çeken ve zorlanan hamsterlar ne yazık ki bebeklerini öldürüp yiyebilir.

Hamster yavruları ne zaman ele alınır?

Hamster yavruları ortalama üç hafta sonra sütten kesilirler ve dört haftalık yani bir aylık olduklarında kendilerine bakabilecek duruma gelirler. Bu süreçten sonra hamster yavrularını annelerinden ayırmak ve başka bir kafese almak gerekir.