Haliç Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Haliç Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?
  2. Haliç Üni Ne Zaman Açılıyor 2020 2021?
  3. Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi kampüs?
  4. Haliç Üniversitesi Yüz Yüze mi?
  5. Haliç Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
  6. Haliç Üniversitesi saat kaçta açılıyor?
  7. Zeytinburnundan Haliç Üniversitesine nasıl gidilir?

Haliç Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?

Ön lisans ve Lisans programı; Mevcut öğrenciler için 20 Akademik yılı kayıt yenileme işlemleri 23 Ağustos 2021 Pazartesi – Cuma günleri arasında yapılacaktır.

Haliç Üni Ne Zaman Açılıyor 2020 2021?

Sevgili Öğrencilerimiz, Haliç Üniversitesi Senatosu 2020-2021 Eğitim- Öğretim yılının Pazartesi günü başlamasına ve Güz Yarı yılında Karma Eğitim-Öğretim ( Online + Yüzyüze + Seyreltilmiş Yüzyüze) şeklinde uygulanmasına karar verilmiştir.

Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi kampüs?

Fakültemiz, Haliç Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi içinde bulunmaktadır.

Haliç Üniversitesi Yüz Yüze mi?

Haliç Üniversitesi, 2021-2022 akademik yılında yüz yüze yapacağı eğitiminin kapılarını tüm Türkiye'deki üniversite öğrencilerine açıyor. ... Açılan derslerde her dersin en az %25 kotası misafir öğrencilere ayrılacak.

Haliç Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri Uzaktan eğitime tarihinde geçiş yapıldı ve ilgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz. Uzaktan eğitim hakkında sizden gelen sorulara verilen cevapları da buradan inceleyebilirsiniz. Uzaktan eğitim ile alakalı yeni web sitemiz de şu adreste faaliyete geçmiştir.

Haliç Üniversitesi saat kaçta açılıyor?

Değerli Öğrencimiz; Covid-19 tedbirleri kapsamında üniversitemiz mesai saatleri hafta içi her gün 10.00 – 16.00 olarak düzenlenmiştir.

Zeytinburnundan Haliç Üniversitesine nasıl gidilir?

Zeytinburnu Kazlıçeşme'den M2 Yenikapı – Hacıosman Metro hattı ile Mecidiyeköy durağına ulaşarak buralardan ücretsiz ring seferleriyle, Sarıyer'den hareket eden otobüs hatları ile Mecidiyeköy durağına ulaşarak buradan ücretsiz ring seferleriyle, gelebilirler.