Ejder Yalçın motoru hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Ejder Yalçın motoru hangi ülkenin?
  2. Ejder Yalçın kim Uretiyor?
  3. Ejder araç kaç ton?
  4. Kirpi lakaplı kime ait?
  5. Cobra 2 kaç ton?

Ejder Yalçın motoru hangi ülkenin?

Türkiye'nin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina'nın ürettiği Ejder Yalçın 4x4, konvansiyonel ve asimetrik harekat ortamlarında sahip olduğu yüksek koruma yeteneği, üstün hareket kabiliyeti ve faydalı yük taşıma kapasitesiyle gerek Türkiye gerekse yurt dışında ihtiyaçları karşılıyor.

Ejder Yalçın kim Uretiyor?

EJDER YALÇIN 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, Nurol Makina tarafından, askeri birlikler ile güvenlik güçlerinin meskûn mahal ve kırsal BEKA alanlar dahil olmak üzere her türlü bölge ve arazi şartlarında harekât ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirilen yüksek koruma ve hareket kabiliyetlerine sahip, harekât ...

Ejder araç kaç ton?

Sınıfının en geniş iç hacme sahip olan Ejder Yalçın 4×4, 4 tona kadar faydalı yük taşıma kapasitesine ve farklı silah entegrasyonuna olanak sağlar. Ejder Yalçın 4×4 “Keşif”, “Komuta-Kontrol”, “İç Güvenlik”, “Ambülans” vb. uygulamalar için ideal bir platform oluşturmaktadır.

Kirpi lakaplı kime ait?

BMC Kirpi, BMC tarafından üretilen Türk yapımı bir askeri araçtır. Araç adını korunması yönüyle kirpiden almaktadır.

Cobra 2 kaç ton?

12-13 ton azami ağırlıktaki Cobra 2 monolog bir yapıya sahip ve şasesiz olup bütünüyle zırhlı bir kutudan oluşmaktadır. 6.7 litre, 6 silindir, dizel, su soğutmalı, turbo şarjlı, common rail, intercooler, 360 beygirlik bir motor kullanılmaktadır.