Muğla Köyceğiz pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Muğla Köyceğiz pazarı hangi gün?
  2. Köyceğiz ikinci el pazarı ne zaman?
  3. Gökovanın pazarı hangi gün?
  4. Marmaris semt pazarı hangi gün?
  5. Akyaka semt pazarı hangi gün?
  6. Marmaris Söğüt pazarı hangi gün kuruluyor?
  7. Marmaris Beldibi pazarı ne zaman?
  8. Datça'dan Palamutbükü nasıl gidilir?
  9. Kuşadası Ege Mahallesi pazarı hangi gün?
  10. Palamutbükü pazarı ne zaman?
  11. Marmaris pazarı ne gün?

Muğla Köyceğiz pazarı hangi gün?

Kadın Üretici Pazarımız her perşembe günü, Merkez Kapalı Pazar yerinde kurularak,halkımıza hizmet edecektir.

Köyceğiz ikinci el pazarı ne zaman?

El pazarı”, 30 Ağustos 2020 Pazar günü Köyceğiz Kordon boyunda, 2. el eşya sahipleri ve sivil toplum kuruluşları ve yerli, yabancı misafirlerin ilgisini çeken “İkinci El Pazarı”nda satmak istedikleri ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu.

Gökovanın pazarı hangi gün?

Ayrıca cumartesi günü kurulan Gökova halk pazarında yörenin üreticilerinin getirdikleri ürünler yanında diğer yörelerin ürünlerini de bulabilirsiniz. Büyük ve kapsamlı bir pazar olan Gökova halk pazarında, gıda ihtiyaçlarınız yanında tekstil ürünleri ve yöremize ait hediyelik eşyaları da bulabilirsiniz.

Marmaris semt pazarı hangi gün?

Marmaris'te haftanın hemen her günü pazar kuruluyor. Bu pazarlarda Muğla'nın köylerinin yanı sıra İzmir'den Antalya'ya kadar olan coğrafyadan gelen kaliteli, taze ve uygun fiyata ürünler bulmak mümkün.

Akyaka semt pazarı hangi gün?

Akyaka köy Pazarı, her çarşamba günü

Marmaris Söğüt pazarı hangi gün kuruluyor?

Söğüt'tte Pazartesi günleri semt pazarı kurulur.

Marmaris Beldibi pazarı ne zaman?

Marmaris merkez, Armutalan - Camiavlu ve Beldibi pazarları saat 11.00 ile 12.00 arasında 65 yaş üstüne hizmet verecek. Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle merkezde salı, çarşamba, perşembe, Beldibi'nde pazartesi, Armutalan-Camiavlu'da ise cuma günleri semt pazarı kurulmaya başlanmıştı.

Datça'dan Palamutbükü nasıl gidilir?

Datça'ya karayoluyla Marmaris üzerinden gidebilirsiniz. Ayrıca Marmaris-Datça arası 70 km. Marmaris'ten düzenli dolmuş ve otobüs seferleri bulunmaktadır. Buradan kalkan servislerle Palamutbükü Koyu'na ulaşabilirsiniz.

Kuşadası Ege Mahallesi pazarı hangi gün?

SALI-CUMA-PAZAR: YAŞ SEBZE-MEYVE PAZARI Bir turizm kenti olan Kuşadası'nda her hafta Salı Günü Kadınlar Denizi Mahallesinde, Cuma günü Türkmen Mahallesinde ve Pazar günü Ege Mahallesinde semt pazarları kurulmaktadır.

Palamutbükü pazarı ne zaman?

Palamutbükü'nde pazartesi ile perşembe günleri içerisinde kurulmuş olan yöresel pazarı ziyaret ederek organik olan ve doğal nitelikli ürünlerden satın alma imkanı bulunmaktadır.

Marmaris pazarı ne gün?

Marmaris'te haftanın hemen her günü pazar kuruluyor. Bu pazarlarda Muğla'nın köylerinin yanı sıra İzmir'den Antalya'ya kadar olan coğrafyadan gelen kaliteli, taze ve uygun fiyata ürünler bulmak mümkün.