Dolap komisyon alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Dolap komisyon alıyor mu?
  2. Dolap uygulaması satıcıdan ne kadar komisyon alıyor?
  3. Gardrops ne kadar komisyon alıyor?
  4. Dolap Programı güvenilir mi?
  5. Dolap uygulaması ucretli mi?
  6. Gardrops hizmet bedeli nedir?
  7. Dolap yuzde kac komisyon?
  8. Dolap ürün nasıl satılır?
  9. Dolap uygulamasında neler satılır?
  10. Dolapta para ne zaman hesaba geçer?

Dolap komisyon alıyor mu?

Ürün yüklemek tamamen ücretsiz sadece başarılı olan satışlardan satış tutarına göre kademeli şekilde komisyon ücreti alınır. ... Artık ödeyeceğin komisyon en fazla 130 TL olabilir; ürün fiyatın ne olursa olsun!

Dolap uygulaması satıcıdan ne kadar komisyon alıyor?

Ama tabii ki her satış başına dolap uygulaması komisyon alıyor ve bu oran  şeklindedir. Mesela diyelim ki siz 100 TL'ye bir kıyafet sattınız. 100 sayısının 'u, 10 TL'ye denk geldiği için, 10 TL'si komisyon olarak kesilir ve dolap uygulamasına gider. 100 TL'den, 10 TL kesildiğinde ise 90 TL kalır.

Gardrops ne kadar komisyon alıyor?

Gardrops en uygun fiyatlarla alışveriş için kullanıcılarına hizmet verir. Farklı siteler 100 TL'lik bir satış için 17-20 TL komisyon alırken, Gardrops satıcıları kazançlarının tamamını alırlar. Yani Gardrops ile diğerlerine göre ayda ortalama 250-300 TL daha fazla para kazanırlar.

Dolap Programı güvenilir mi?

Dolap.com Hakkında Bir e - ticaret sitesinde olması gereken bütün özelliklere sahip olan ve aynı zamanda satın alanlar ile satanlar arasında bir köprü niteliğinde bundan dolap.com sitesi 7/24 alışveriş yapabileceğiniz güvenli bir eticaret sitesidir.

Dolap uygulaması ucretli mi?

Dolap uygulaması ücretli değildir ama bu uygulamayı kullanarak birşey sattığınız zaman belli bir oranda ücret vermeniz gerekebiliyor. Bildiğiniz gibi, dolap uygulaması, ikinci el kıyafet satışı yapabileceğiniz uygulamalardan birisidir. ... Yırtığı ya da lekesi olan bir kıyafeti satmak ise yanlıştır.

Gardrops hizmet bedeli nedir?

alışveriş sırasında alıcıdan uygun bir hizmet bedeli alarak karşılar. ... 200₺'ye kadar hizmet bedeli sadece 5.99₺! UNUTMAYIN. Gardrops her zaman en uygun ve en hızlı satış platformu olmaya devam edecek.

Dolap yuzde kac komisyon?

Dolap uygulamasında satın almış olduğum ürünün bedeni uymadığı için tekrar satışa sunulduğu takdirde yüzde 5 komisyon alınıyor.

Dolap ürün nasıl satılır?

Dolap Uygulamasında Nasıl Satış Yapılır? 'Ürün ekle' seçeneğine dokunduğunuzda satmak istediğiniz bir ürün varsa çekimini yapıyor, ardından kategorisini belirliyor, renk seçimini yapıyor, markasını ve bedenini seçiyor, ürün başlığınızı, yeni veya az kullanılmış olduğu bilgisini ve ürün açıklamasını giriyorsunuz.

Dolap uygulamasında neler satılır?

Dolap, uygun fiyatla alışveriş yapabileceğiniz, kullanmadığınız eşyalarınızı satışa çıkarabileceğiniz bir uygulamadır. Bebek, çocuk, giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı, hamile olmak üzere pek çok kategoride ürünler satın alabileceğiniz Dolap, aynı zamanda Trendyol'un sunduğu bir uygulamadır.

Dolapta para ne zaman hesaba geçer?

Banka hesabına aktar talebini saat 10:00'dan önce yaptıysan tutar aynı gün hesabına aktarılır. 10:00' dan sonra gerçekleşen taleplerde ise tutar talep oluşturduktan sonraki ilk iş günü içinde hesabına aktarılır.