Şarj aletinin orjinal olduğunu nasıl anlarız iPhone?

İçindekiler:

  1. Şarj aletinin orjinal olduğunu nasıl anlarız iPhone?
  2. iPhone şarj aleti hangisi iyi?
  3. Lightning şarj girişi nedir?
  4. En iyi micro USB kablo hangisi?

Şarj aletinin orjinal olduğunu nasıl anlarız iPhone?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

iPhone şarj aleti hangisi iyi?

Baseus – iPhone Şarj Kablosu Baseus markası hem ülkemizde hem de dünyada Apple kullanıcı tarafından oldukça rağbet gören şarj kablolarına sahiptir. Özellikle hızlı şarj edişi dolayısıyla en iyi iPhone şarj kabloları arasında görülür.

Lightning şarj girişi nedir?

Lightning konektörü, iPhone'ler, iPad'ler ve iPod'lar gibi Apple mobil cihazları, bilgisayarları, harici monitörleri, kameraları, USB şarj cihazlarını ve diğer çevre birimlerini bağlamak için kullanılır. 30 yerine 8 pin kullanan Lightning, 30 pinli yuva konektörüne kıyasla çok daha kompakt bir yapıdadır ve her iki ...

En iyi micro USB kablo hangisi?

EZOPower Micro-USB Kablosu Uygun fiyatlı ve kaliteli bir kablo arayanların yapabileceği en iyi tercihlerden biri EZOPower. 1.8 metre uzunluğu ve 2.1A şarj hızıyla ön plana çıkan kablo, 480 Mbps transfer hızına sahip.