K 1 belgesi kaç para 2021?

İçindekiler:

  1. K 1 belgesi kaç para 2021?
  2. K1 belgesinin ücreti ne kadardır?
  3. Araç Yetki Belgesi nasıl alınır?
  4. K1 Belgesi e devletten nasil alinir?
  5. K belgesi almak için neler gerekli?
  6. K belgesi almak ne kadar sürer?
  7. K1 belgesi için gerekli evraklar nelerdir?

K 1 belgesi kaç para 2021?

Buna göre, 2021 yılı içinde taşımacılık ve lojistik sektöründe düzenlenecek belgelerin ve idari para cezalarındaki yüzde 9,11 oranında artışa göre; C2 Yetki Belgesi 66.193,00 TL, L1 165.484,00 TL, L2 Yetki Belgesi 330.929 TL, K1 ve K2 Yetki Belgesi 16.547,00 TL olarak belirlendi.

K1 belgesinin ücreti ne kadardır?

Kg. geçmeyen taşıtlarla yapılan eşya taşımaları için yetki belgesi ücretinde uygulanan indirim oranı %75 olarak belirlenmiştir. K1 Yetki Belgesi Ücreti: 16,547. TL.

Araç Yetki Belgesi nasıl alınır?

K belgeleri Ulaştırma Bölge Müdürlüklerinden , Ulaştırma Bölge Müdürlüğü bulunmayan il ya da ilçeler de ise Ticaret Odalarından alınabilir .

K1 Belgesi e devletten nasil alinir?

1) E-devlet şifresiyle giriş yapın. 2) Kurumlar arasından “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını” bulup-tıklayın, 3) “Yetki Belgesi İşlemleri” bölümünden “Yetki Belgesi İlk Başvuru/Yenileme” kısmına giriş yaptıktan sonra açılan sayfanın sağ üstündeki “Yeni başvuru” butonuna basın ve almak istediğiniz yetki belgesini seçin.

K belgesi almak için neler gerekli?

Tescil belgesinde kamyon ya da kamyonet olarak geçen ve ticari yük taşıyan tüm araçların K Yetki Belgesi'ne sahip olması zorunludur. Bu belge aynı zamanda nakliye yapan araçların azami ağırlıklarını da belirtir. K1 Belgesi alma şartlarını taşıyan bütün gerçek ve tüzel kişiler yük taşımacılığı yapabilir.

K belgesi almak ne kadar sürer?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker ve yük taşıyan benzeri araçlara zorunlu olan K türü yetki belgesinin, yarın itibarıyla e-Devlet üzerinden alınabileceğini belirterek, "Böylece yaklaşık 15 günlük müracaat süreci sadece 5 dakikaya inecek." dedi ...

K1 belgesi için gerekli evraklar nelerdir?

K1 VEYA K1* YETKİ BELGESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (ŞAHIS)
  • DİLEKÇE.
  • BAŞVURU FORMU.
  • İMZA BEYANNAMESİ (NOTER ONAYLI ASIL OLACAK)
  • KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • İKAMETGAH VEYA TAPU FOTOKOPİSİ VEYA KİRA KONTRATI FOTOKOPİSİ
  • ESNAF ODASI FAALİYET VE SİCİL BELGESİ (ASIL OLACAK) (SERMAYESİ EN AZ 10.000 TL OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLENECEK)
Daha fazla öğe...