Daenerys Targaryen ve Jon Snow akraba mı?

İçindekiler:

  1. Daenerys Targaryen ve Jon Snow akraba mı?
  2. Jon Snow ve Khaleesi kardeş mi?
  3. Jon Snow Khaleesi sevişme Hangi bölüm?
  4. Khaleesi ye ne oldu?
  5. Jon Snow kaçıncı sezon da öldü?
  6. Game of Thrones Jon kim?

Daenerys Targaryen ve Jon Snow akraba mı?

İşte Jon Snow ve Deanerys Targaryen (Khaleesi) akrabalık derecesi… Rhaegar ve Deanerys, II. Aerys Targaryen'in çoçuklarıdır. Bu durumda Deanerys (Khaleesi) Jon Snow'un halasıdır.

Jon Snow ve Khaleesi kardeş mi?

Daenerys'in kardeşi Rhaegar Targaryen ve Ned Stark'ın kardeşi Lyanna Stark'ın gizlice evlendiği ve bir de dünyaya erkek çocuk getirdikleri ortaya çıktı. ... Aegon Targaryen'de Jon Snow... JON SNOW VE DAENERYS KARDEŞ Mİ? Jon Snow ve Daenerys kardeş değil.

Jon Snow Khaleesi sevişme Hangi bölüm?

Game of Thrones'un 8. sezon birinci bölümüne Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow ile Emilia Clarke'ın canlandırdığı Daenerys Targaryen karakterlerinin öpüşme sahnesi damga vurdu. HBO, her ikisi de 32 yaşında olan İngiliz oyuncuların bu ses getiren sahnesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı.

Khaleesi ye ne oldu?

Westeros'un geleceğinin yanlış kişiye emanet edildiği anlaşılınca Jon Snow, Daenerys Targaryen'i öldürüp katliamlara son vermiş oldu. Hemen ardından Drogon taht odasında yaşananları gördü ve öfkeyle Demir Taht'ı ortadan kaldırdı.

Jon Snow kaçıncı sezon da öldü?

Demir Tahtın varisi olan Lord Kumandan Jon Snow, 5. sezon 10. bölümde Alliser Thorne, Olly ve diğer Nights Watch üyeleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Game of Thrones Jon kim?

Jon Snow
Buz ve Ateşin Şarkısı karakteri Game of Thrones karakteri
YaratanGeorge R. R. Martin
CanlandıranKit Harington
SeslendirenKit Harington
10 satır daha