Almanyada VakıfBank var mı?

İçindekiler:

  1. Almanyada VakıfBank var mı?
  2. VakıfBank hangi ulkelerde var?
  3. VakıfBank hangi banka türü?
  4. Vakıfbank kaçıncı sırada?
  5. Vakıfbank kurucusu kim?
  6. Garanti Bankası dünyada kaçıncı?
  7. Vakıfbank'ın ne kadarı devletin?

Almanyada VakıfBank var mı?

VakıfBank'ın ABD New York ve Kuzey Irak Erbil şubelerinin yanı sıra bir de Bahreyn'de kıyı bankacılığı şubesi vardır. Ayrıca, Avusturya'da VakıfBank International AG (Viyana Şubesi ve Almanya'da Köln Şubesi), KKTC'de Tasfiye Halinde World Vakıf UBB. Ltd. ve Kıbrıs Vakıflar Bank.

VakıfBank hangi ulkelerde var?

VakıfBank'ın New York, Erbil, Bahreyn ve Katar olmak üzere 4 yurtdışı şubesi bulunmaktadır. Ayrıca, iştiraki olarak Avusturya'da faaliyet gösteren VakıfBank International AG, Viyana, ve Köln şubeleri ile faaliyet göstermektedir.

VakıfBank hangi banka türü?

VakıfBank
Menkul değer sembolüBİST: VAKBN
TürBanka
Kuruluş)
Genel merkeziÜmraniye, İstanbul, Türkiye
Hizmet verilen alan(lar)Finansal hizmetler
5 satır daha

Vakıfbank kaçıncı sırada?

Ziraat Bankası 2020'de ilk sırayı korurken, 2019'da 4. sırada yer alan Vakıfbank ikinci sıraya yükseldi. Son gelen bilançolara göre Türkiye'de banka liginde ilk üç sırayı kamu bankaları oluşturdu. Böylelikle son 5 yılda ilk kez büyüklük sıralamasında ilk üç sırayı kamu bankaları oluşturdu.

Vakıfbank kurucusu kim?

Ministry of Treasury and Finance VakıfBank/Üst kuruluşları

Garanti Bankası dünyada kaçıncı?

TÜRKİYE'DEN 9 BANKA LİSTEYE GİRDİ Listede 197'inci sıradan 170'i basamağa yükselen İş Bankası'nı, listenin 171'inci sırasında yer alan Garanti BBVA izledi.

Vakıfbank'ın ne kadarı devletin?

11 Aralık 2019 tarihi itibariyle, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün idare ve temsil ettiği %43,00'ü (A) Grubu ve %15,51'i (B) Grubu (%0,06 diğer mazbut vakıflar) olmak üzere toplam %58,51'lik VakıfBank hisseleri 3 Aralık 2019 tarihli Cumhurbaşkanı kararı ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na devredilmiştir.