Urla izmir dolmuşları nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Urla izmir dolmuşları nereden kalkıyor?
  2. Urla izmir dolmuş ne kadar?
  3. Çeşmeden Urla'ya Nasıl Gidilir?
  4. Urla Izmir Otogar arası kaç km?
  5. İzmir urla arası otobüsle kaç saat?
  6. Çeşmeden havaalanına nasıl gidilir?
  7. Çeşme otobusleri nereden kalkar?
  8. Izmir Güzelbahçe hangi otobüs gider?
  9. Güzelbahçe Belediyesi hangi otobüs gider?
  10. Izmir Otogar'dan Urla'ya Nasıl Gidilir?

Urla izmir dolmuşları nereden kalkıyor?

2. Urla'ya dolmuşla ulaşım Urla dolmuşları Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nin yanındaki Üçkuyular Semt Garajı'ndan hareket ediyor. Urla'dan İzmir'e ilk araç 05.00'te, son araç 23.00'te, İzmir'den Urla'ya ilk araç 06.10'da son araç 01.00'de hareket ediyor.

Urla izmir dolmuş ne kadar?

Urla Dolmuşları Ne Kadar ve Nereden Kalkıyor? Fahrettin Altay aktarma merkezinin biraz ilerisinden kalkan (benzinliği geçince) Urla dolmuşlarının ücreti 6,5 TL.

Çeşmeden Urla'ya Nasıl Gidilir?

760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile de Urla'dan Çeşme'ye gidilebilir. Urla-Çeşme arası ulaşım, İzmirim Kart ile tam 4,50TL, öğrenci 2,45TL, öğretmen ise 2,75TL. İzmir şehir merkezinden Urla'ya gitmek için, 725 numaralı F. Altay-Urla otobüsüne binmek gerekiyor.

Urla Izmir Otogar arası kaç km?

İzmir - Urla arası uzaklık kaç km? İzmir - Urla arası karayolu ile 476 km'dir.

İzmir urla arası otobüsle kaç saat?

İzmir - Urla arası otobüs yolculuğu ortalama 5sa 36dk sürmektedir.

Çeşmeden havaalanına nasıl gidilir?

ÇEŞME ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı arasında Havaş Otobüsleri HİZMET VERMEKTEDİR. Havaş otobüsleri Çeşme de Otogardan hareket etmektedir. Uçuş trafiğine göre havaş sefer saatlerini belirlenmiştir. HAVAŞ yaklaşık olarak günün her saatinde çeşmeden izmir havalimanına servis düzenlemektedir.

Çeşme otobusleri nereden kalkar?

Üçkuyular Semt Garajı'ndan kalkan Çeşme Seyahat otobüsleri İzmir-Çeşme Otoyolu'nu kullandıktan sonra Alaçatı ve Ilıca'ya uğrayıp Çeşme Otogar'a ulaşıyor. Üçkuyular'dan haftanın 7 günü ilk sefer 07.15'te son araç ise 21.30'da. Sefer sıklığı yaz döneminde 30 dakika, kış döneminde ise 45 dakika. Yolculuk ücreti ise 18 TL.

Izmir Güzelbahçe hangi otobüs gider?

İzmir'den Güzelbahçe'ye Ulaşım Şehir merkezinden ulaşım 8, 82, 975, 9 no'lu otobüs hatları ile sağlanmaktadır.

Güzelbahçe Belediyesi hangi otobüs gider?

İlçeye ulaşım ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 8, 82, 320, 321, 975, 981, 982, 983, 984, 985 hat numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar dolmuşları ilçemizden geçmektedir.

Izmir Otogar'dan Urla'ya Nasıl Gidilir?

İzmir Otobüs Terminali'ne ulaştıktan sonra Urla minibüslerine binebilirsiniz. Urla'ya İzmir'in içinden ulaşmak isterseniz ESHOT otobüslerini tercih edebilirsiniz. Fahrettin Altay Meydanı'ndan hareket eden 725 numaralı Urla-F. Altay otobüsüne binebilirsiniz.