E-devlet şifremi unuttum internetten nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. E-devlet şifremi unuttum internetten nasıl alabilirim?
  2. E-devlet banka hesap sorgulama nasıl yapılır?
  3. E-devlet şifre değiştirme nasıl olur?
  4. Hesabımda para olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  5. Banka Hesabimi nasıl kontrol edebilirim?
  6. E-devlet şifremi unutmuşum ne yapabilirim?
  7. Telefondan e-devlet şifresi nasıl değiştirilir?
  8. E-devlet şifresi muhasebeye verilir mi?

E-devlet şifremi unuttum internetten nasıl alabilirim?

E-devlet sistemi üzerinden yeniden şifre alabilmeniz için daha önce PTT şubesinden şifre almış olmanız gerekmektedir. Eğer bu işlemi daha önce gerçekleştirdiyseniz ve telefonunuzu girişlerinizde kaydetip, telefonunuzu onayladıysanız online olarak yeniden şifre alabilirsiniz.

E-devlet banka hesap sorgulama nasıl yapılır?

e-Devlet Kapısı Hizmetleri için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra sitedeki arama çubuğuna “Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama” yazarak bu hizmete ulaşabilirsiniz.

E-devlet şifre değiştirme nasıl olur?

Kullandığınız şifrenizi değiştirmek istediğinizde;
  1. Şifreniz ile e-Devlet Kapısı'na giriş yapınız.
  2. Kullanıcı menüsündeki “Şifremi Değiştir” düğmesini tıklayınız.
  3. Açılan sayfada öncelikle kullanmakta olduğunuz geçerli şifrenizi yazınız.
Daha fazla öğe...

Hesabımda para olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir. Örn: BAKIYE 5001.

Banka Hesabimi nasıl kontrol edebilirim?

E-Devlet Kapısı'nda, "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" hizmeti ile hangi bankalarda mevduat ve katılım fonu hesabının bulunduğu bilgisi sorgulanabilecek.

E-devlet şifremi unutmuşum ne yapabilirim?

Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
  2. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

Telefondan e-devlet şifresi nasıl değiştirilir?

Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet şifresi muhasebeye verilir mi?

Bu nedenle yalnızca kimlik ibrazı ve şahsen başvuru ile PTT'den e-Devlet şifresi temin edebilirsiniz. ... Gündemde çok sık karşılaşılan sorulardan birisi de muhasebeciye e-devlet şifresi verilir mi sorusu sık sık sorulmaktadır. Hiçbir kurum, kuruluş sizden, size ait olan e-devlet şifrenizi talep edemez.