DeFacto hangi şirkete ait?

İçindekiler:

  1. DeFacto hangi şirkete ait?
  2. DeFacto sahibi kimdir?
  3. Türkiye'de kaç tane DeFacto var?
  4. DeFacto fit ne demek?
  5. Defacto sahibi Zeki Cemal Özen nereli?
  6. DeFacto kaç kişi çalışıyor?
  7. Defacto ürünleri nerede üretiliyor?
  8. Defacto'nun en büyük mağazası nerede?
  9. BOXY fit ne?
  10. Colins hangi ülkenin markası?
  11. Eroğlu inşaat sahibi kim?

DeFacto hangi şirkete ait?

DeFacto giyim firması, 2003 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Kurucusu Zeki Cemal Özen'dir. DeFacto giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir.

DeFacto sahibi kimdir?

DeFacto'nun mevcut hissedarları arasında yüzde 66.5 pay ile Zeki Cemal Özen, yüzde 13,7 pay ile İhsan Ateş, yüzde 4,57'şer pay ile İdris Özçelik ve Şahin Demir, yüzde 8.66 pay ile DF Retail Holdco Cooperatief U.A. ve yüzde 2 pay ile Ozn Investment SARL bulunuyor.

Türkiye'de kaç tane DeFacto var?

DeFacto, uygun fiyatlı moda markası olarak itibariyle 330'u Türkiye'de, 134'ü yurt dışında olmak üzere toplam 464 mağaza işletmektedir.

DeFacto fit ne demek?

Hazır giyim sektörünün öncü markalarından DeFacto, rahat ve ulaşılabilir modada dünya markası olma hedefine ivme kazandırarak spor giyim alanındaki yeni markası DeFactoFiT'i tanıttı. ... Biz, DeFactoFiT ile fit görünmek isteyen, “Ben fitim!” diyen tüm müşterilerimize dünya markaları kadar konforlu bir deneyim sunuyoruz.

Defacto sahibi Zeki Cemal Özen nereli?

Zeki Cemal Özen, Sivas'ın Akıncılar ilçesinde doğmuştur.İlk ve ortaokulu burada bitirmiştir. İstanbul'da çeşitli işlerde çalışmıştır. Tekstil fabrikalarında da bir süre çalıştıktan sonra birikimlerini yatırıma dönüştürmüş ve Ozon Tekstili kurmuştur.

DeFacto kaç kişi çalışıyor?

2003 yılında kurulan ve 2005 yılında ilk mağazasını açan DeFacto, dünyada 50'den fazla ülkede, 500'den fazla mağaza ve 14.000'den fazla çalışan ile faaliyet göstermektedir.

Defacto ürünleri nerede üretiliyor?

DÜNYA MARKASI DEFACTO DEMİRCİ'DE ÜRETİLİYOR.

Defacto'nun en büyük mağazası nerede?

Ankamall'da açılan 1200 metrekarelik mağaza Defacto'nun en büyük mağazası oldu.

BOXY fit ne?

Boxy-Fit Nedir? Belirli bir vücut şekline göre kesilmeyen, bol kalıp giysilerdir. Rahat bir kullanım için etek uçları hafifçe kırpılarak, elde kesilmiştir. Yıkandıkça yumuşayan bir yapıya sahiptir.

Colins hangi ülkenin markası?

Türkiye'de Colin's ve Loft markaları ile tanınan Eroğlu Holding dünyanın en büyük moda firmaları arasında yer alan ve 56 ülkede 500'den fazla mağazası ile faaliyet gösteren Mexx'i 2015 yılında satın almıştı.

Eroğlu inşaat sahibi kim?

Nurettin Eroğlu 1961 Aksaray doğumlu. Nurettin Eroğlu, İstanbul'a 1976 yılında gelmiş ve Mithat Giyim ile konfeksiyon hayatına atılmıştır. Kardeşleri ile birlikte 1983 yılında kendi atölyesini ve Eroğlu şirketini kurmuştur.