Bursa Sabiha Gökçen otobüsleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Bursa Sabiha Gökçen otobüsleri nereden kalkıyor?
  2. Bursa Sabiha Gökçen nasıl gidilir?
  3. Bursa'dan Sabiha Gökçen'e servis var mı?
  4. Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?
  5. Bursa'dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  6. Sabiha Gökçen Havalimanı yalova nasıl gidilir?
  7. Bursa istanbul havalimanı otobüs kaç saat?
  8. Bursa İstanbul yeni havaalanı kaç kilometre?
  9. Istanbul Yeni havalimanından Bursa'ya otobüs var mı?

Bursa Sabiha Gökçen otobüsleri nereden kalkıyor?

Burulaş Otobüsleri Sarı renkli olup, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hareket noktası terminal binası gelen yolcu katı çıkışının hemne karşısındadr. Gelen Yolcu Çıkış Kapısının karşısında BBBUS Bursa Burulaş Otobüslerinin Bilet satış Ofisini Görebilirsiniz.

Bursa Sabiha Gökçen nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Bursa arası seyahatte genellikle otobüs tercih ediliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmeti olan Burulaş ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. İstanbul Konfor'dan otobüs biletinizi online olarak veya çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz.

Bursa'dan Sabiha Gökçen'e servis var mı?

Bursa Sabiha Gökçen havalimanı arası yolculuklar artık daha kolay. Bursa otogarından Sabiha Gökçen havalimanına gidişin en kolay yolu Nilüfer Turizm'i tercih etmektir. Nilüfer Turizm Türkiye'nin her yerinde sizlere hizmet verdiği gibi Bursa Sabiha Gökçen arasında da hizmet vermektedir.

Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?

Nilüfer Turizm otobüsleri, Sabiha Gökçen havalimanından Bursa'ya en kısa süre içerisinde ulaşmanızı sağlamaktadır. Günün her saati bulunan seferlerimiz Sabiha Gökçen Bursa arası yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Bursa'dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS otobüsleri ile gidebilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAVAİST firması ile ortaklaşa organizasyonla, Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcuları Sabiha Gökçen aktarmalı olarak İstanbul Havalimanı'na ulaştırıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı yalova nasıl gidilir?

Yalova'dan İDO ile Pendik'e gelerek, Pendik İDO İskelesi'ne 700-800 mt mesafedeki Pendik YHT Garı'dan kalkan HAVAİST otobüsleriyle İstanbul Havalimanı'na gidebilirsiniz. HAVAİST otobüsleri Pendik YHT Garı'nın çıkışındaki İETT peronlarından kalkıyor.

Bursa istanbul havalimanı otobüs kaç saat?

Bursa - İstanbul Havalimanı arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 3 saat 12 dakika sürmektedir.

Bursa İstanbul yeni havaalanı kaç kilometre?

İstanbul Yeni Havalimanı Bursa'ya yaklaşık 180-230 km mesafede.

Istanbul Yeni havalimanından Bursa'ya otobüs var mı?

Bursa ile İstanbul Havalimanı arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS servis araçlarını hizmet veriyor. Yolcular BURULAŞ ve HAVAİST otobüsleri ile Sabiha Gökçen'den aktarmalı yürütülen seferlerle İstanbul Havalimanı'ndan Bursa'ya ulaştırılıyor.