Babam ve Oğlum filmi nerede çekilmiş?

İçindekiler:

  1. Babam ve Oğlum filmi nerede çekilmiş?
  2. Babam ve Oğlum IMDb puanı kaç?
  3. Babam ve Oğlum türü nedir?
  4. Babam ve Oğlum ödül aldı mı?
  5. Babam ve Oğlum filmi hangi çiftlikte çekildi?
  6. Babam ve Oğlum filmi ne zaman vizyona girdi?
  7. Babam ve Oğlum kaç dakika?
  8. Dedemin insanları filmi nerede çekildi?
  9. Babam ve Oğlum senaristi kim?
  10. Babam ve oğlum filminin yönetmeni kimdir?
  11. Dedemin insanları filmi gerçek mi?
  12. Dedemin insanları kaç yılında geçiyor?
  13. Dedemin insanları kimin filmi?

Babam ve Oğlum filmi nerede çekilmiş?

Film, Türkiye'de 3.500.000 izleyici sınırını aştı. Filmin çekimleri İzmir (Seferihisar), Balıkesir (Ayvalık) ve İstanbul'da gerçekleştirildi.

Babam ve Oğlum IMDb puanı kaç?

IMDb: 8,1. 1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz (babası o dönemde bir çok erkek çocuğa verilen ismi koymuş) yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege'deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar.

Babam ve Oğlum türü nedir?

Dram Babam ve Oğlum/Türler

Babam ve Oğlum ödül aldı mı?

Gecede En İyi Film ödülünüBabam ve Oğlum” alırken, filmin yönetmeni Çağan Irmak En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo, film oyuncularından Çetin Tekindor En İyi Erkek Oyuncu, Hümeyra En İyi Kadın Oyuncu ve Şerif Sezer de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Babam ve Oğlum filmi hangi çiftlikte çekildi?

Başta (Babam ve oğlum) filmi olmak üzere 13 dizi 2 filme ev sahipliği yapmış Ana mekandır Sizde bu karede olmak isterseniz Sabah kahvaltı için rezervasyon yaptırın........05.

Babam ve Oğlum filmi ne zaman vizyona girdi?

Yapımcılığını Şükrü Avşar ve Esi Gülce'nin üstlendiği Babam ve Oğlum sinema filmi tarihinde vizyona girdi. 1980 darbesinde doğan küçük Deniz'in ağzından ekrana yansıyan film, zaman zaman komedi unsurları ile seyirciye keyifli anlar yaşatıyor.

Babam ve Oğlum kaç dakika?

1 saat 48 dakika Babam ve Oğlum/Süre

Dedemin insanları filmi nerede çekildi?

DEDEMİN İNSANLARI NEREDE ÇEKİLDİ? Dedemin İnsanları filmi çekimlerine 2011 Mayıs sonunda Girit'te başlandı. Gökçeada, Milas, Bodrum ve Söke'de devam eden çekimler gerçekleştirildi.

Babam ve Oğlum senaristi kim?

Çağan Irmak Babam ve Oğlum/Senaryo

Babam ve oğlum filminin yönetmeni kimdir?

Çağan Irmak Babam ve Oğlum/Yönetmenleri

Dedemin insanları filmi gerçek mi?

Çağan Irmak'ın kendi hayatından yola çıkarak perdeye taşıdığı Dedemin İnsanları, Türkiye'de göçmenlik halini anlatıyor. 1923 küçük bir kasabada yaşayan on yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi perdeye taşıyor.

Dedemin insanları kaç yılında geçiyor?

Dedemin İnsanları, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı 2011 yapımı Türk melodram sinema filmi. Başrollerini Çetin Tekindor ve Hümeyra'ın paylaştığı film, tarihinde Türkiye'deki sinemalarda gösterime girmiştir....
Dedemin İnsanları
CinsiSinema filmi
TürüDram, romantik
RenkRenkli
Yapım yılı2011, Türkiye
16 satır daha

Dedemin insanları kimin filmi?

Most Production ve Ay Yapım'ın yapımcısı olduğu, Çağan Irmak'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Dedemin İnsanları, küçük bir kasabada yaşayan on yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Filmin mübadele yıllarına uzanan hikayesi I.