Beko kimin firması?

İçindekiler:

  1. Beko kimin firması?
  2. Arçelik Beko hangi ülkenin?
  3. Beko hangi takımın sponsoru?
  4. Beko ilk sahibi kimdir?
  5. Beko kaç yıldır Beşiktaş'ın sponsoru?
  6. Beko kaç yıldır Beşiktaş Sponsoru?
  7. Beşiktaş sırt sponsoru kim olacak?
  8. Beşiktaş'ın sponsoru hangi markadır?

Beko kimin firması?

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu'nun 1990'lı yıllardan itibaren yurt dışı faaliyetlerine yönelmesiyle, Beko ihracat markası olarak belirlendi. 2000 yılına gelindiğinde ise Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu Beko, Beko Ticaret A.Ş.

Arçelik Beko hangi ülkenin?

Arçelik, 1955 yılında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından kurulan, dünya çapında hizmet veren Türkiye merkezli bir beyaz eşya ve teknoloji şirketi.

Beko hangi takımın sponsoru?

Beko, Barcelona kulübünün küresel sponsoru oldu. 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek 4 yıllık anlaşma ile Beko'nun Barcelona takımında Nike ve Katar Havayolları'ndan sonra 3. en büyük sponsor olduğu açıklandı.

Beko ilk sahibi kimdir?

Beko
Menkul değer sembolüBIST: BEKO NASDAQ: BEKO NYSE: BEKO
Kuruluş1955, Sütlüce, İstanbul
KurucuKoçtaş Vehbi Koç
Genel merkeziTürkiye
Hizmet verilen alan(lar)Beyaz eşya Elektronik Teknoloji
7 satır daha

Beko kaç yıldır Beşiktaş'ın sponsoru?

Beşiktaş, unutulmaz forma sponsoru Beko ile yeni anlaşmasını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada "Şirketimiz ile Arçelik Pazarlama (Beko) arasında yürütülen görüşmeler neticesinde 2020--22 sezonları için forma göğüs sponsorluğu konusunda 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Beko kaç yıldır Beşiktaş Sponsoru?

1990 yılından bu yana farklı sponsorluklarla Kulübümüz ile iş birliğini sürdüren dünyanın lider markalarından Beko, 2022 sezon sonuna kadar Futbol A Takımımızın forma göğüs sponsoru oldu. Yapılan iki yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında, Futbol A Takımımızın formasının göğsünde yeni sezonda Beko logosu yer alacak.

Beşiktaş sırt sponsoru kim olacak?

BEŞİKTAŞ'IN ANLAŞMASI TÜM MAÇLAR İÇİN Tarihi anlaşmada stat sponsorluğu ve forma göğüs sponsorluğu bulunuyordu. Ancak Vodafone, forma göğüs sponsorluğunu 2020 yılında sonlandırdı. Bunun üzerine ise sırt sponsoru Beko forma göğüs sponsoru oldu.

Beşiktaş'ın sponsoru hangi markadır?

Siyah beyazlılar bu alanda yıllarca İngiliz GSM operatörü Vodafone ile çalıştı. Tarihi anlaşmada stat sponsorluğu ve forma göğüs sponsorluğu bulunuyordu. Ancak Vodafone, forma göğüs sponsorluğunu 2020 yılında sonlandırdı. Bunun üzerine ise sırt sponsoru Beko forma göğüs sponsoru oldu.